Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012 06:44

Τρία αστέρια στην θάλασσα της Μπούκας

Γράφτηκε από την
Τρία αστέρια στην θάλασσα της Μπούκας

Δεν είναι μια απλή τουριστική μονάδα, είναι ένα όραμα ζωής. Το ξενοδοχείο "Gmp" είναι ο νέος χώρος χαλάρωσης, ξεκούρασης και ευεξίας, για τους επισκέπτες της Μεσσηνίας, αλλά και για τους ίδιους τους Μεσσήνιους.
Η λειτουργία του ξεκίνησε επίσημα την 1η Ιουνίου 2012. Τότε, ο ιδιοκτήτης του Μιχάλης Γεωργιόπουλος είδε επιτέλους το όνειρό του να παίρνει σάρκα και οστά. Η χαρά του ήταν μεγάλη, γιατί όπως λέει ο ίδιος στην "Ε", για πολλά χρόνια είχε παλέψει για αυτό. Το διάστημα 1964 ως 1970 ο κ. Γεωργιόπουλος το χαρακτηρίζει ως μία χρονική περίοδο … ματαίωσης του ονείρου, λόγω διαφόρων καταστάσεων της εποχής. Συνέχισε τις προσπάθειες κάνοντας ένα - ένα βήμα, αφού το "Gmp" ήταν στόχος ζωής. Από μικρό παιδί ασχολιόταν με το εμπόριο και συγκεκριμένα από 6 ετών, έχοντας καροτσάκι με υλικά για μοδίστρες! Στη Μεσσήνη όλοι τον ξέρουν γιατί είχε το κατάστημα "Μινιόν" με ψιλικά είδη, στο οποίο εργάζονταν και τα παιδιά του.
Ο Μιχάλης Γεωργιόπουλος είναι μια πολυσχιδής προσωπικότητα. Εχει διατελέσει δήμαρχος της Μεσσήνης για 7 χρόνια και ήταν ενεργό μέλος στο σωματείο "Πάμισος", στη Φιλαρμονική, στην Περιηγητική Λέσχη και σε ομάδες ποδοσφαίρου. Περήφανος θυμάται πως έχει ζήσει και τον πόλεμο στην Κορέα, από τον οποίο επέστρεψε με 6 μετάλλια.
Παρότι η καταγωγή του είναι από τη Γορτυνία Αρκαδίας (Λουτρά Ηραίας), τη Μεσσήνη και δη τη Μπούκα, την αγάπησε σαν δικό του τόπο. Τόσα χρόνια ζούσε με το στόχο να προχωρήσει σε ενέργειες που θα οδηγήσουν στην αξιοποίηση της Μπούκας.
"Δεν τη φοβάμαι τη δουλειά, ούτε τις αναποδιές. Ενα βήμα κάναμε για το ξενοδοχείο, δύο εμπόδια συναντούσαμε, όμως συνεχίζαμε. Εμπόδια τρομερά, από το δήμο, τη Νομαρχία, τη γραφειοκρατία, την ασυνέπεια. Για τα αυτονόητα, απλά πράγματα, κάναμε 6 μήνες για να βγάλουμε ένα έγγραφο. Σήμερα, εδώ στο "Gmp" βλέπουμε μια εικόνα που πλέον καμία σχέση δεν έχει με την ερημιά του παρελθόντος. Δε θα σταματήσουμε εδώ, έχουμε κι άλλους στόχους. Δουλεύουμε πυρετωδώς, με ανθρώπινο πρόσωπο και εγώ και τα 8 παιδιά μου (μαζί με τις νύφες και τους γαμπρούς μου) και θα παρουσιάσουμε κι άλλα πράγματα στο μέλλον" δηλώνει με αισιοδοξία.
Το "Gmp" έχει 71 κλίνες και αίθουσα εκδηλώσεων. Εκεί ήδη έχουν κάνει γάμους και βαπτίσεις επισκέπτες από την Αμερική και τη Σουηδία.
Ο κ. Μιχάλης λέει τέλος, πως τα σχόλια που έχουν γραφτεί στο βιβλίο των επισκεπτών, είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά! Το ξενοδοχείο θα μείνει ανοικτό και το χειμώνα.
Το ξενοδοχείο "Gmp" τριών αστέρων, βρίσκεται σε μια ήσυχη και προνομιακή τοποθεσία, μόλις 10 χλμ. από την πόλη της Καλαμάτας και 5 χλμ. από την πόλη της Μεσσήνης, στην παραλία της Μπούκας στο κέντρο του Mεσσηνιακού κόλπου. Eίναι κτισμένο σε μια έκταση 15 στρεμμάτων, μόλις 150 μέτρα από τη θάλασσα και παρέχει ευάερα και ευρύχωρα δωμάτια με άπλετη θέα. Η φυσική ομορφιά, η απέραντη θέα του μεσσηνιακού κόλπου σε συνδυασμό με την ομορφιά του Ταϋγέτου, η φιλική εξυπηρέτηση και η ήσυχη ατμόσφαιρα καθιστούν το ξενοδοχείο ιδανικό προορισμό για διακοπές για οικογένειες, ζευγάρια και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.
Αν αποζητά κάποιος την απόλυτη απόδραση σε έναν παρθένο τόπο, μπορεί να απολαύσει την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης στο ξενοδοχείο, είτε κολυμπώντας στην πισίνα, είτε χαλαρώνοντας στο spa, είτε δοκιμάζοντας ένα τοπικό κρασί …
Η παραλία της Μπούκας είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο οργανωμένες παραλίες της Μεσσηνίας. Αποτελείται από μία μεγάλη έκταση ψιλής άμμου, με πληθώρα υποδομών. Πάνω στην παραλία υπάρχουν beach bar, γήπεδα beach volley, ενώ στο δρόμο που περνάει από πάνω υπάρχει παιδική χαρά, γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5. Το γεγονός ότι βρίσκεται στο κέντρο του κλειστού Μεσσηνιακού Κόλπου της εξασφαλίζει γαλαζοπράσινα, ζεστά, ήσυχα νερά και έχει βραβευτεί με μπλε σημαία.
Παροχές δωματίων: κλιματισμός, θέρμανση, ηχομόνωση, mini bar, δωρεάν πρόσβαση στο internet, στεγνωτήρας μαλλιών, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, τζακούζι, υπηρεσία αφύπνισης.
Ξενοδοχειακές παροχές: 24ωρή υποδοχή, κλιματισμός, κήπος, παιδική χαρά, υδρομασάζ, ενοικιασή αυτοκινήτου, εγκαταστάσεις συνεδριάσεων - εκδηλώσεων, κάφε - bar, εστιατόριο, δωρεάν parking, καλωδιακή τηλεόραση, εσωτερική πισίνα, εξωτερική πισίνα.
"Gmp" Αγιος Κωνσταντίνος Bouka Resort Hotel, Τ. Κ 24200, 27220 25077, Fax 2722Ο 25166, info@gmpbouka.gr, gmpbouka@yahoo.gr, http://www.facebook.com/GmpBoukaResortHotel, twitter: @gmpbouka, http://www.gmpbouka.gr.


NEWSLETTER