Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2012 18:27

Σημαντική διάκριση για το Βαλσάμικο Παπαδημητρίου

 

Μια ακόμα σημαντική διάκριση απέσπασαν τα ελληνικά προϊόντα "Kalamata Papadimitriou" της μεσσηνιακής εταιρείας Παπαδημητρίου Χ.Κ. ΑΒΕΤ, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθεσης Τροφίμων και Ποτών "Sial 2012", η οποία πραγματοποιήθηκε 21 με 25 Οκτωβρίου στο Παρίσι.

Πιο συγκεκριμένα, το Βαλσαμικό Ξίδι Καλαμάτας Παπαδημητρίου με Μέλι και το Βαλσαμικό Ξίδι Καλαμάτας Παπαδημητρίου με Σύκο, κατάφεραν να ενταχθούν στον διάσημο κατάλογο με καινοτομικά προϊόντα “Sial Innovation 2012: Global Food Trends and Innovation”, ξεχωρίζοντας για τα φυσικά χαρακτηριστικά τους και την προστιθέμενη διατροφική τους αξία - καθώς παράγονται από φυσικά εκχυλίσματα, χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές ή άλλα πρόσθετα.

Το Βαλσαμικό Ξίδι Καλαμάτας Παπαδημητρίου με Μέλι και το Βαλσαμικό Ξίδι Καλαμάτας Παπαδημητρίου με Σύκο, που ήδη εξάγονται σε Ευρώπη και Καναδά, συμπληρώνουν τη σειρά των βαλσαμικών ξιδιών "Kalamata Papadimitriou" που γίνονται αποκλειστικά από ξηρή σταφίδα, με τη μέθοδο της ζύμωσης και όχι της ανάμειξης. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι αυτά ακριβώς που προσδίδουν αυθεντικότητα και εξαιρετική ποιότητα στα προϊόντα "Kalamata Papadimitriou" - χάρη στα οποία άλλωστε η εταιρεία εδώ και περισσότερο από 70 χρόνια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των καταναλωτών, όχι μόνο στην εγχώρια, αλλά και στη διεθνή αγορά.

Τα προϊόντα της εταιρείας Παπαδημητρίου παρουσιάστηκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην καρδιά του εκθεσιακού κέντρου "Parc des Expositions" στο Παρίσι, δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης να τα γνωρίσουν. 

Υπενθυμίζεται ότι η διεθνής έκθεση “Sial” πραγματοποιείται ανά 2 έτη εναλλάξ με την “Anuga” της Κολονίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η 2η φορά σε διάστημα 8 ετών που τα προϊόντα της εταιρείας Παπαδημητρίου αποσπούν μια τόσο σημαντική διεθνή διάκριση.