Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013 08:43

9 Απριλίου η συζήτηση για την τιμή μονάδας: Απαλλοτριώσεις για βελτίωση του δρόμου Βελίκα - Νιοχώρι

9 Απριλίου η συζήτηση για την τιμή μονάδας: Απαλλοτριώσεις για βελτίωση του δρόμου Βελίκα - Νιοχώρι

Στις 9 Απριλίου θα συζητηθεί στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας ο ορισμός προσωρινής τιμής μονάδας για τις απαλλοτριώσεις που απαιτούνται για τη βελτίωση του δρόμου Βελίκα - Νιοχώρι, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι σήμερα ο δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Γιάννη Τσούση και υπηρεσιακούς παράγοντες, θα επισκεφθεί το Νεοχώρι. Εκεί θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της κοινότητας και ιδιοκτήτες παρόδιων ακινήτων του δρόμου Βελίκα - Νεοχώρι. Ο δήμαρχος θα ζητήσει από τους παρόδιους ιδιοκτήτες να παραχωρήσουν τα προβλεπόμενα από τον κτηματολογικό πίνακα τμήματα των ιδιοκτησιών τους, ώστε να ξεκινήσει άμεσα το έργο, με δεδομένο -όπως αναφέρει η ανακοίνωση- ότι θα αποζημιωθούν στο ακέραιο και ότι διατηρούν το δικαίωμα να διεκδικήσουν μέσω έφεσης και καλύτερη τιμή.
Στη συνέχεια και για τους ίδιους λόγους θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τους προέδρους και τους παρόδιους ιδιοκτήτες του οδικού δικτύου Δροσιά - Κουρτάκι - Βλάση, παρουσία και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για τη Δ.Ε. Βουφράδος Σπύρου Κοντοθανάση.