Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2015 08:46

"OpenTourism Kalamata" το Σάββατο στο "Elite”

"OpenTourism Kalamata" το Σάββατο στο "Elite”

Το "OpenTourism Kalamata" επιστρέφει αύριο Σάββατο στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα με θέμα αυτή τη φορά, την ανάπτυξη του τουρισμού στην ευρύτερη περιφέρεια της Πελοποννήσου.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο επιχειρηματίας του ομίλου "Aldemar" και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΤΕ Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου και ο σύμβουλος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Σωτήρης Βαρελάς.
Πρόκειται για μία εκδήλωση, που διοργανώνει το μη κερδοσκοπικό εργαστήρι επιχειρηματικού πολιτισμού "Mataroa" και θα γίνει από τις 6 το απόγευμα έως και τις 8 το βράδυ στο "Elite City Resort".
Το "OpenTourism Kalamata" θα γίνεται στις αρχές κάθε μήνα μέχρι τον Ιούνιο του 2015, σε διάφορα σημεία της Καλαμάτας και ευρύτερα της Μεσσηνίας. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ενώ τη συντονιστική ομάδα αποτελούν οι Ιπποκράτης Παπαδημητράκος, Αντώνης Παπαδόπουλος, Ανδρέας Ζαγάκος και Παύλος Παύλου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το αναλυτικό πρόγραμμα στο www.mataroa.org/opentourism, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τον Ηλία Καλφακάκο στο 6948-274455 και info@mataroa.org.