Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2015 22:23

Σεμινάριο λογιστικής στην Καλαμάτα

Σεμινάριο λογιστικής στην Καλαμάτα

Σεμινάριο με θέμα «Σύνταξη καταστάσεων 2015 και λογιστική οδηγία ΕΛΤΕ για τα ΕΛΠ - Ανάλυση βασικών σημείων» διοργανώνει αυτό το Σάββατο η αναπτυξιακή εταιρεία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (ΕΤΑΠ Πελοποννήσου), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Λογιστών Νομού Μεσσηνίας.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο "Rex" (Αριστομένους 26), από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, με εισηγητή τον Κωνσταντίνο Καραμάνη, αναπληρωτή καθηγητή Λογιστικής στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σκοπός της διοργάνωσης είναι οι συμμετέχοντες (ελεύθεροι επαγγελματίες, λογιστές-φοροτεχνικοί, υπεύθυνοι οικονομικών διευθύνσεων, λογιστηρίων και επιχειρήσεων) να ενημερωθούν για θέματα απλογραφικών και διπλογραφικών βιβλίων.

Το κόστος συμμετοχής ανά συμμετέχοντα ανέρχεται στο ποσό των 40 ευρώ, εκ των οποίων το 50% επιδοτείται από την ΕΤΑΠ Πελοποννήσου - οπότε το τελικό ποσό συμμετοχής θα είναι 20 ευρώ ανά άτομο. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Ελένη Φανάκη (πρωινές ώρες) και Ευγενία Μαυροειδή (απογευματινές ώρες), ή στο τηλ. 27210 24174 και το φαξ 27210 98196.