Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2016 16:46

2,2 εκατ. ευρώ για απαλλοτριώσεις του περιφερειακού της Καλαμάτας

2,2 εκατ. ευρώ για απαλλοτριώσεις του περιφερειακού της Καλαμάτας

Ποσό 2.268.098,60 ευρώ για τις απαλλοτριώσεις του περιφερειακού αυτοκινητόδρομου Καλαμάτας έχει κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και περιμένει τους δικαιούχους του.

 

Αυτό ενημερώνει το υπουργείο Υποδομών με απόφαση - ειδοποίηση του υπουργού Χρ. Σπίρτζη προς «τα πρόσωπα που έχουν ή αξιώνουν εμπράγματα δικαιώματα και τους πληρεξούσιους δικηγόρους των ακινήτων που έχουν απαλλοτριωθεί».

Χρήματα έχουν κατατεθεί και για τους δικηγόρους υπέρ των Δικηγορικών Συλλόγων Καλαμάτας, Αθήνας και Πειραιά με την έκδοση γραμματίων παρακαταθήκης ποσών 71.837,17 ευρώ, 47.102,60 ευρώ και 15.167,35 ευρώ αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την απόφαση, «η αποζημίωση έχει κατατεθεί υπέρ των φερομένων ως ιδιοκτητών κατά τις ενδείξεις των σχετικών κτηματολογίων σε συνδυασμό με τις ενδείξεις της καθοριστικής των αποζημιώσεων απόφασης και θα καταβληθεί στους δικαιούχους με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της περιφέρειας των ακινήτων και η δικηγορική αμοιβή και τα έξοδα στους πληρεξούσιους δικηγόρους των ιδιοκτητών των ακινήτων».