Κυριακή, 01 Απριλίου 2012 02:48

ΠΛΗΘΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ Ιδανικός προορισμός για εκδρομές η Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
ΠΛΗΘΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ  Ιδανικός προορισμός για  εκδρομές η Καλαμάτα

Σε ιδανικό προορισμό για τις μαθητικές εκδρομές αναδεικνύεται η Καλαμάτα, αφού από χθες έχουν φτάσει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα παιδιά από σχολεία όλης της χώρας.

Μιλώντας στην "Ε", ο διευθυντής του ξενοδοχείου "Pharae Palace" Κώστας Γυφτέας εξήγησε πως τα τελευταία χρόνια δυστυχώς η Καλαμάτα δεν ήταν μια πόλη που προτιμούσαν ιδιαίτερα τα σχολεία, παρά τον φυσικό και ιστορικό της πλούτο. Οι προορισμοί ήταν κυρίως η Κέρκυρα, η Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.

Ομως, συνεχίζει, με τις οργανωμένες προσπάθειες των ταξιδιωτικών γραφείων, αλλά και με την αναβάθμιση των υπηρεσιών των ξενοδοχείων σε όλα τα επίπεδα, η εικόνα δείχνει να έχει αλλάξει προς το καλύτερο, αφού η αύξηση της κίνησης αγγίζει το 70%!

"Εμείς ως ξενοδοχείο εδώ και ένα χρόνο έχουμε κάνει μια πολύ μελετημένη ανακαίνιση στους χώρους μας, η οποία θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα. Συνεχίσαμε με επιπλέον εκπαίδευση του προσωπικού μας, καθώς και με γενικότερη αναβάθμιση του επιπέδου των υπηρεσιών. Εξασφαλίσαμε όλους τους όρους ασφάλειας για να φιλοξενούμε μαθητές και γενικότερα, διαπιστώνουμε πως μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτό το κομμάτι του μαθητικού τουρισμού. Γι΄ αυτό και πάμε τόσο καλά. Οι καθηγητές ετοιμάζουν για τους μαθητές ένα πλούσιο πρόγραμμα για τα παιδιά, το οποίο περιλαμβάνει βόλτα στην πόλη, στη νυχτερινή ζωή, στην Αρχαία Μεσσήνη, στην Πύλο, την Κορώνη, την Κυπαρισσία. Το Μάρτιο λοιπόν είχαμε αρκετά σχολεία, με κορύφωση αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Απρίλιος θα ξεκινήσει με μια μικρή κίνηση τις πρώτες μέρες, αλλά όσο οι μέρες περνούν, η κίνηση θα αυξάνεται", καταλήγει ο κ. Γυφτέας.

Γ. Σαρ.


NEWSLETTER