Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 10:29

To "Bouka Bouka Mare", άνοιξε τις πόρτες του!

To "Bouka Bouka Mare", άνοιξε τις πόρτες του!

Στην όμορφη και ξακουστή παραλία της Μπούκας, τo «Bouka Bouka Mare», άνοιξε τις πόρτες του για ένα ακόμα καλοκαίρι, βάζοντας και φέτος τις βάσεις ώστε να γίνει ένας εκ των κορυφαίων καλοκαιρινών προορισμών της Μεσσηνίας.

Κάτω από τον καυτό ήλιο που λούζει την εξωτική παραλία της Μεσσήνης, απλώνεται το γνωστό beach bar όπου προσκαλεί και… προκαλεί τους απανταχού λάτρεις των καλοκαιρινών μηνών να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης και ξεγνοιασιάς σε ένα μέρος – ταυτόσημο της θερινής ραστώνης. Πάνω στη χρυσή αμμουδιά, έχει σχεδιαστεί ένας σύγχρονος παράδεισος για όλη την ημέρα, απευθυνόμενος σε όλες τις ηλικίες, με τη θάλασσα να ξεσηκώνει κάθε τόσο ανυπόφερτα άπαντες για να δροσιστούν στα κρυστάλλινα νερά της, καθώς είναι μια απ’ τις πιο διάσημες του Νομού.

Τo «Bouka Bouka Mare» σας υποδέχεται από νωρίς το πρωί με μεγάλες ομπρέλες, άνετες ξαπλώστρες και sunbeds, εξοπλισμός που εγγυάται την απόλυτη χαλάρωση, ενώ η άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού, μετουσιώνει τα θέλω σας σε πράξη. Σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει το μοντέρνο design με τη φυσική ομορφιά του τόπου, μπορείτε να ξεκινήσετε με πρωινό καφέ, να συνεχίσετε με σνακ και δροσιστικούς χυμούς, να επιλέξετε τις γεύσεις που θέλετε για lunch και να μείνετε μέχρι το βράδυ, συνοδεύοντας το ποτό σας υπό τον ήχο ξεχωριστών μουσικών. Ανάμεσα σε αυτές τις ώρες, το παιχνίδι έχει την τιμητική του, καθώς ο χώρος διαθέτει γήπεδα beach βόλεϊ, τένις, 5x5 και μπάσκετ.

ΠΙΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ

Από πλευράς μενού, το «Bouka Bouka Mare» έχει φροντίσει ώστε κάθε γευστική αναζήτηση να μην μείνει ανεκπλήρωτη. Με το μπάνιο έτσι να ανοίγει αναπόφευκτα την όρεξη, στο μενού θα βρείτε μεταξύ άλλων προτάσεις για πρωινό, σαλάτες, ορεκτικά, θαλασσινά, ποικιλίες, σπέσιαλ πιάτα όπως γαριδομακαρονάδα και φυσικά πιάτα της ώρας. Επιπλέον, εξωτικά κοκτέιλ θα σας μεταφέρουν σε... τροπικά μέρη, καθόλου δύσκολο θα έλεγε κανείς, μιας και όλη η ατμόσφαιρα συμβάλλει σε αυτό, με κύριο παράδειγμα το ηλιοβασίλεμα το οποίο στην παραλία της Μπούκας μοιάζει να θυμίζει πίνακα ζωγραφικής.

ΔΥΝΑΤΑ EVENTS ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Παράλληλα, το κεφάλαιο της διασκέδασης γράφεται στο «Bouka Bouka Mare» με έντονα γράμματα, καθώς διοργανώνονται events με DJs που ξέρουν να ξεσηκώνουν με τα vibes τους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς του είδους. Στο πλαίσιο αυτό, θα ανακοινωθούν ονόματα έκπληξη για μεσημεριανά πάρτι και όχι μόνο που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. To «Bouka Bouka Mare» φτιάχτηκε για να απολαύσετε το καλοκαίρι με όλες σας τις αισθήσεις, ζώντας αξέχαστες μέρες και νύχτες, με την εντύπωση που δημιουργείται να είναι πως ο ιδανικός προορισμός για διακοπές ήταν πολύ πιο κοντά απ’ όσο νομίζαμε, όντας η απόλυτη εμπειρία του καλοκαιρινού ευ ζην με φόντο τον Μεσσηνιακό κόλπο.

INFO:

Παραλία Μπούκας, Μεσσήνη

Facebook: https://www.facebook.com/BoukaBoukaMare/?ref=page_internal

Instagram: https://www.instagram.com/bouka_bouka_mare/?hl=el

Τηλέφωνο: 2722 025185