Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 02:06

Διεθνής προβολή για τη Μεσσηνία από τον τριήμερο γάμο του ζεύγους Αντετοκούνμπο (βίντεο-φωτογραφίες)

Διεθνής προβολή για τη Μεσσηνία από τον τριήμερο γάμο του ζεύγους Αντετοκούνμπο (βίντεο-φωτογραφίες)

 

Με μία λαμπερή γιορτή στον ειδυλλιακό χώρο του Navarino Hills με θέα τον όρμο του Ναβαρίνου ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ το τριήμερο πάρτι για τον πολυσυζητημένο γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ, που αποτέλεσε αφορμή για παγκόσμια προβολή της Μεσσηνίας, καθώς ακόμα και διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρθηκαν στο γεγονός.

Μετά από μία δεκαετία κοινής ζωής και την απόκτηση τον τριών παιδιών τους, του 4χρονου Λίαμ, του 3χρονου Μάβερικ και της 11 μηνών Εύας, το διάσημο ζευγάρι επέλεξε τη Δυτική Μεσσηνία και την Costa Navarino για να επισφραγίσουν μπροστά σε εκλεκτούς καλεσμένους τη σχέση τους.

Ανάμεσα στους περίπου 200 καλεσμένους ήταν και περίπου 35 άτομα, που συγκαταλέγονται στην κατηγορία των VVIP (Very very important person) όπως οι “βασιλιάς” του NBA Λεμπρόν Τζέιμς, η θρυλική τενίστρια Σερένα Ουίλιαμς, οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, o τρεις φορές και All Star του NBA συμπαίκτης του Γιάννη στους Μπακς και πλέον κουμπάρος του Κρις Μιντλετον και άλλοι NBAers όπως οι Τζρου Χόλιντεϊ και Γουέσλι Μάθιους.

Παρόντες επίσης ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα και μέλη της οικογένειάς τους, ο χάλκινος Ολυμπιονίκης Εμμανουήλ Καραλής και ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας Βασίλης Σπανούλης με τη σύζυγό του Ολυμπία Χοψονίδου.

Το τριήμερο του γάμου ξεκίνησε αργά το απόγευμα της Παρασκευής με το “White Party” στο W της Costa Navarino, όπου οι καλεσμένοι κλήθηκαν να παραστούν ντυμένοι στα λευκά και το ζευγάρι να καταφθάνει στον χώρο της γιορτής με ταχύπλοο σκάφος.

To Σάββατο ακολούθησε το “Nigerian Party”, όπου πολλοί εκ των καλεσμένων εμφανίστηκαν ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές της Νιγηρίας σε μία επιθυμία του ζευγαριού να τιμηθεί με αυτόν τον τρόπο η καταγωγή της οικογένειας Αντετοκούνμπο από αυτή τη χώρα της Αφρικής.

Το πρωί της Κυριακής στην Costa Navarino πραγματοποιήθηκε μία τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο με τους υπόλοιπους καλεσμένους να έχουν την ευκαιρία για στιγμές χαλάρωσης στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, ενώ χθες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις γκολφ του Navarino Hills έκλεισε το λαμπερό τριήμερο, που αποτέλεσε μία πρώτης τάξης ευκαιρία για διεθνή προβολή της Μεσσηνίας.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

Το ζευγάρι θέλοντας να κρατήσει τις οικογενειακές στιγμές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας έλαβε διάφορα μέτρα, όπως να μην επιτραπούν τα κινητά τηλέφωνα στους προσκεκλημένους κατά τη διάρκεια των τελετών. Ετσι κατά τη διάρκεια του τριημέρου ήταν μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού τα posts και τα stories στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εξουσιοδοτημένοι φωτογράφοι κάλυπταν επισήμως όλες τις εορταστικές στιγμές του τριημέρου, ενώ παραμένει άγνωστο εάν τελικά θα δημοσιοποιηθούν σε επόμενο χρόνο  στιγμές από όλα όσα έλαβαν χώρα αυτές τις μέρες.

Η ΒΟΛΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ NBA

Πάντως το απόγευμα του Σαββάτου ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η βόλτα τριών NBAers στην Πύλο. Ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο και πλέον κουμπάρος του, Κρις Μίντλετον και οι πρώην συμπαίκτες τους Τζρου Χόλιντεϊ και Γουέσλι Μάθιους εθεάθησαν σε χαλαρό στιλ να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στην κεντρική πλατεία της Πύλου μαγνητίζοντας τα βλέμματα των παριστάμενων, αρκετοί εκ των οποίων έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Με μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκαν οι υψηλοί προσκεκλημένοι στο Navarino Hills.

Δ.Πλ.