Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 14:57

Στάση στη Μεσσήνη για τον Κέντρικ Ναν - Λίγο πριν την άφιξή του στην Costa Navarino

Στάση στη Μεσσήνη για τον Κέντρικ Ναν - Λίγο πριν την άφιξή του στην Costa Navarino

Στη Μεσσήνη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο «άσος» του Παναθηναϊκού Κέντρικ Ναν.

Ο Αμερικανός γκαρντ σταμάτησε σε κεντρικό Σούπερ Μάρκετ για να κάνει κάποια απαραίτητα ψώνια όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης της "Ε", λίγο πριν την άφιξη του στην Costa Navarino όπου και θα περάσει τις επόμενες ημέρες μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στα αποδυτήρια μετά το τέλος της σειράς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, είχε υποσχεθεί στους παίκτες του ότι θα νοικιάσει ένα γιοτ και θα πάνε κρουαζιέρα.

Μπορεί αυτό το σενάριο να μην κατέστη δυνατό, ωστόσο, οι αθλητές του «τριφυλλιού» θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ορισμένες ημέρες σχετικής χαλάρωσης στην Costa Navarino, μαζί με τις οικογένειές τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το gazzetta, ο καθένας έχει ξεκινήσει μόνος του και μέσα στις επόμενες ώρες όλοι θα βρίσκονται στη Μεσσηνία, όπου θα πραγματοποιήσουν παράλληλα ορισμένες προπονήσεις.

Εκεί, αναμένεται να καθίσουν μέχρι και την Παρασκευή (13/9) ενώ το Σάββατο η ομάδα θα ταξιδέψει για την Κύπρο με σκοπό να συμμετάσχει στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Ο Κέντρικ Ναν υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (09/09) στις προγραμματισμένες εργομετρικές εξετάσεις, ενώ το περασμένο διάστημα εργάστηκε ατομικά στις ΗΠΑ.