Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 08:29

Ανοιξε την Κυριακή το 5αστερο "Horizon Blu" στην Παραλία της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Το εντυπωσιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα "Horizon Blu", άνοιξε τις πύλες του την Κυριακή 1η Ιουνίου παρέχοντας στους πελάτες τους υπηρεσίες 5 αστέρων. Λειτουργεί στη Ναυαρίνου  με πανοραμική θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο και τις πανέμορφες πλαγιές του Ταΰγετου.

Το νέο ξενοδοχειακό «κόσμημα» της Καλαμάτας σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Βαγγέλη Στυλιανίδη, ώστε να παρέχει στον επισκέπτη όλες τις ανέσεις των 5 αστέρων.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του, περιλαμβάνουν 38 δωμάτια και σουίτες, τα 15 με ιδιωτικές πισίνες, διακοσμημένα σε yachting style, χώρους απόλυτης χαλάρωσης και αναζωογόνησης με κυρίαρχο στοιχείο τις υδάτινες επιφάνειες και ένα ευρύ παραλιακό μέτωπο, ανοικτό σε όλους, που φιλοδοξεί να γίνει το καλοκαιρινό επίκεντρο της πόλης για αυτούς που αποζητούν τη διακριτική πολυτέλεια, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Με την υπογραφή του πολυβραβευμένου σεφ Εκτορα Μποτρίνι, το εστιατόριο «Δεξιά» δίπλα στις πισίνες προσφέρει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας ένα μοντέρνο μενού, βασισμένο στην πλούσια γαστρονομική παράδοση της περιοχής και της Μεσογείου. Το μεσημέρι σνακς, fingerfood και πιο ανάλαφρα πιάτα μπορούν να σερβιριστούν και δίπλα στο κύμα, ενώ το βράδυ οι γεύσεις και η δημιουργικότητα... ανεβαίνουν. Λίγο πιο «Αριστερά», στο cocktail bar, με την ασύγκριτη θέα στον Μεσσηνιακό Κόλπο, μπορεί κάποιος να απολαύσει τα πιο δροσερά κοκτέιλ της πόλης μέχρι αργά, με χαλαρή διάθεση και ήρεμη μουσική.  

Τόσο στα ευρύχωρα επίπεδα πάνω από την θάλασσα και δίπλα στις εντυπωσιακές πισίνες, όσο και εντός των συνεδριακών αιθουσών του ξενοδοχείου, μπορούν να φιλοξενηθούν πλήθος εκδηλώσεων, από ένα business meeting ή ένα συνέδριο 450 ατόμων έως μια μεγάλη γαμήλια δεξίωση. Ανάλογα με τις ανάγκες των εκδηλώσεων ή συνεστιάσεων, οι φιλοξενούμενοι έχουν να επιλέξουν από μία ευρεία γκάμα μενού και παροχών για να εκμεταλλευτούν πλήρως την ποιότητα του "Horizon Blu".

Οι παροχές της νέας ξενοδοχειακής μονάδας θα συμπληρωθούν σύντομα και με το εντυπωσιακό "Spa & Wellness Centre", σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον με μεγάλη εσωτερική πισίνα και πρωτότυπες θεραπείες.


Για κρατήσεις μπορεί κανείς να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα του ξενοδοχείου: 27210 80099 και 27210 26599, στο fax: 27210 90027 και φυσικά στα info@horizonblu.gr και online στο www.horizonblu.gr.