Σάββατο, 07 Μαρτίου 2015 21:25

Σεμινάριο ξενοδοχειακών εφαρμογών στο ΙΕΚ "Ορίζων"

Σεμινάριο ξενοδοχειακών εφαρμογών στο ΙΕΚ "Ορίζων"

Εικοσάωρο σεμινάριο ξενοδοχειακών εφαρμογών αρχίζει το Σάββατο 14 Μαρτίου στην Καλαμάτα, στο ΙΕΚ "Ορίζων", όπως γνωστοποιεί το ΙΕΚ με σχετική ανακοίνωσή του.

 

Το σεμινάριο, με εισηγήτρια την Αθηνά Μπαλτά (Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων), απευθύνεται σε στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων, σε σπουδαστές καθώς και σε άτομα που επιθυμούν να εργαστούν στον ξενοδοχειακό κλάδο. Σκοπός του είναι «οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν ευρεία γνώση και εξοικείωση με το ξενοδοχειακό πρόγραμμα Protel (front office) της ΗΙΤ ώστε να έχουν τις δεξιότητες να εργαστούν στο τμήμα του front office». Παράλληλα, «θα γίνει δωρεάν ενημέρωση και παρουσίαση του ξενοδοχειακού προγράμματος Ermis της ΗΙΤ».

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 150 ευρώ, ενώ θα δοθεί έκπτωση 20% στους ξενοδοχοϋπαλλήλους. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ "Ορίζων" κάθε Σάββατο μεταξύ 10 π.μ. και 1 μ.μ. και Τετάρτη μεταξύ 5 και 7 μ.μ. ενώ δίνεται η δυνατότητα τροποποίησης του προγράμματος αν το επιθυμεί η πλειοψηφία των συμμετεχόντων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλούν το 27210 94277 (μεταξύ 1 και 9 μ.μ.) ή να επικοινωνούν μέσω e-mail (info@iek-orizon.gr), στο οποίο να αναφέρεται ονοματεπώνυμο, τηλέφωνα επικοινωνίας και e-mail.