Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 14:54

"Βροχή" οι ακυρώσεις στα ξενοδοχεία της Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον

"Βροχή" πέφτουν οι ακυρώσεις κρατήσεων σε ξενοδοχεία της Τριφυλίας από Ελληνες τουρίστες, τις δύο τελευταίες μέρες, όπως ανέφερε χθες σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας Κώστας Αγγελόπουλος. 

Τόνισε ότι επικρατεί αγωνία στον κλάδο για τις εξελίξεις που θα υπάρχουν, καθώς ο τουρισμός στην Τριφυλία βρίσκεται σε σημείο μηδέν και ο φόβος είναι μεγαλύτερος μήπως ξεκινήσει κύμα ακυρώσεων και από ξένους τουρίστες, κάτι το οποίο ακόμη δεν έχει γίνει, λέγοντας πως αυτό θα τελειώσει και το θέμα του τουρισμού για φέτος.

Χαρακτηριστικά ο κ. Αγγελόπουλος ανέφερε: «Από προχθές που ανακοινώθηκε το κλείσιμο των τραπεζών, πάρα πολλοί Ελληνες άρχισαν να ακυρώνουν τις κρατήσεις σε δωμάτια στην περιοχή μας. Πολλοί από αυτούς δεν τους ένοιαζε καν αν θα έχαναν την προκαταβολή που είχαν δώσει καθώς σε λίγες μέρες ήταν να ξεκινήσουν τις διακοπές τους, ενώ κάποιοι άλλοι ζητούσαν αλλαγή των ημερομηνιών για αργότερα. Υπάρχει βροχή ακυρώσεων τις δύο τελευταίες μέρες και δεν ξέρουμε αυτό πού θα οδηγήσει, φοβόμαστε μήπως γίνει χιονοστιβάδα, μην γίνει ακόμη χειρότερο αν ξεκινήσουν τις ακυρώσεις και οι ξένοι τουρίστες. Υπάρχει αγωνία για τις εξελίξεις, είμαστε στην ώρα μηδέν για τουρισμό στην Τριφυλία. Από εδώ και πέρα ό,τι κίνηση έχουμε περιμένουμε να την έχουμε μόνο από ξένους, η υπόθεση με τους Ελληνες τελείωσε. Αν όμως συνεχιστεί η ίδια κατάσταση και ειδικά αν δεν ανοίξουν οι τράπεζες από την ερχόμενη Τρίτη, τότε πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει».

Κ.Μπ.