Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2015 20:17

Στην Greek Tourism Expo 2015 η Περιφέρεια Πελοποννήσου 

Γράφτηκε από την

Στην έκθεση Greek Tourism Expo 2015, που έγινε από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα, συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στο περίπτερο της Περιφέρειας συμμετείχαν 30 επαγγελματίες τουρισμού απ’ όλη την Πελοπόννησο, οι οποίοι έλαβαν μέρος σε προγραμματισμένα b2b επιχειρηματικά ραντεβού με hosted buyers του εξωτερικού οι οποίοι συμμετείχαν στην έκθεση.

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησαν η θεματική αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνα Νικολάκου και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Τουριστικών Υποδομών Λακωνίας Γιάννης Μπουκουβάλας - ενώ μεταξύ άλλων παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας Κώστας Αγγελόπουλος.

Τη δεύτερη ημέρα της έκθεσης στο περίπτερο της Πελοποννήσου βρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Περικλής Μαντάς και η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα, οι οποίοι συμμετείχαν σε συναντήσεις με εκπροσώπους της τουριστικής αγοράς.