Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 20:09

Ολοκληρώνεται σήμερα η έκθεση εναλλακτικού τουρισμού 

Ολοκληρώνεται σήμερα η έκθεση εναλλακτικού τουρισμού 

Ολοκληρώνεται σήμερα η 1η Εκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού "Alterna Messinia 2016" που γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας. 

Στην "Alterna Messinia 2016" ο κόσμος μπορεί να προσέρχεται από το πρωί ως το βράδυ δωρεάν και να ενημερώνεται για όλες αυτές τις δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού που υπάρχουν στη Μεσσηνία: καγιάκ, αναρρίχηση, ορειβασία, πεζοπορία, mountain bike, καταδύσεις, ενοικιάσεις σκαφών, παραπέντ, ιππασία, καρτ κ.α. Οι συμμετέχοντες εκθέτες είναι από Καλαμάτα, Μάνη, Πυλία και Τριφυλία. 

Το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής: 10 π.μ. έναρξη, 11 π.μ. - 2 μ.μ. συναντήσεις μεταξύ ξενοδόχων, ιδιοκτητών ενοικιαζόμενων δωματίων, τουριστικών πρακτόρων και εκθετών. Στις 3 μ.μ. θα γίνει επίσκεψη σπουδαστών του ΙΕΚ "Ορίζων" και του δημοσίου ΙΕΚ και θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με θέμα ''Τουρισμός ειδικών ενδιαφερόντων - Δυνατότητες και προοπτικές στη Μεσσηνία''. Στις 8 μ.μ. έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση ’’Καινοτομία στον καταδυτικό τουρισμό - Τεχνητό καταδυτικό πάρκο - Δυνατότητες ανάπτυξης στον ναυταθλητικό τουρισμό’’, από το Χάρη Βγενή. Στις 8.30 θα γίνει η παρουσίαση για τα αποτελέσματα έρευνας για τον τουρισμό ειδικών ενδιαφερόντων, που έγινε κατά τη διάρκεια του workshop της "Alterna messinia 2016" στο ξενοδοχείο "Horizon Blu" στις 27 Ιανουαρίου. Την επιμέλεια θα έχει ο Nίκος Κουρής. Στις 9 η "Alterna messinia 2016" τελειώνει και στις 10 μ.μ. αρχίζει το closing party στο ''Encore''.                                                         

Για πληροφορίες: 6944-360670, tok.kalamata@gmail.com.