Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017 19:01

Επισκευές σχολείων της Δυτικής Μάνης 

Γράφτηκε από την

Σε επισκευές σε δύο σχολικά κτήρια προβαίνει ο Δήμος Δυτικής Μάνης, καθώς χθες Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου υπογράφηκαν οι σχετικές συμβάσεις -συνολικής δαπάνης 38.695,05 ευρώ- μεταξύ του δημάρχου Γιάννη Μαραμπέα και της εργολήπτριας εταιρείας “Τσερπές, Κωτσάκης, Παπαδέας Ο.Ε. - Ανέλιξη”.

Ειδικότερα, όπως έκανε γνωστό ο δήμος, το ένα έργο αφορά την αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων σε αυτά, στο Δημοτικό Σχολείο Στούπας “Παναγιώτης Φωτέας”. Η δαπάνη, σύμφωνα με τη σύμβαση, ανέρχεται σε 28.856,66 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ -και θα καλυφθεί από πιστώσεις ΣΑΤΑ- ενώ η προθεσμία για την ολοκλήρωση του έργου είναι 6 μήνες.

Το δεύτερο έργο, δαπάνης σύμφωνα με τη σύμβαση 9.838,39 ευρώ, μαζί με τον ΦΠΑ, έχει ως αντικείμενο την συντήρηση και επισκευή του κτηρίου στο οποίο στεγαζόταν παλιότερα το Δημοτικό Σχολείο αλλά και το Κοινοτικό Γραφείο, στα Αλτομιρά. Η προθεσμία αποπεράτωσης του έργου -που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του υπουργείου Εσωτερικών- είναι και σε αυτή την περίπτωση 6 μήνες.