Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 08:08

Καλαμάτα: Προχωρά η αναδιάταξη πλατείας 23ης Μαρτίου (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Προχωρά η αναδιάταξη πλατείας 23ης Μαρτίου (βίντεο)

 

Πρόοδο καταγράφει το έργο αναδιάταξης - αναδιοργάνωσης της πλατείας 23ης Μαρτίου, στην Καλαμάτα, καθώς, σύμφωνα με τον δήμο, ήδη εξελίσσονται παρεμβάσεις στο τμήμα της πλατείας που έχει επεκταθεί προς νότο.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλη Κουτραφούρης ενημέρωσε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες καθαιρέσεων και καθαρισμού, η εγκατάσταση δικτύων και η τοποθέτηση των προτομών στις καθορισμένες από τη μελέτη θέσεις. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υλοποιηθεί η σκυροδέτηση της υπόβασης και η διάστρωση της πλατείας με τα υλικά και τις πλάκες που ορίζονται στην εγκεκριμένη μελέτη του έργου.

Το σημείο που εκτελούνται εργασίες επισκέφθηκε και έλαβε επιτόπια ενημέρωση για την πορεία και το χρονοδιάγραμμα του έργου, ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

Η πρόοδος του έργου, σύμφωνα με τον κ. Κουτραφούρη είναι καλή και εντός του χρονικού πλαισίου που η ανάδοχος εταιρεία έχει καταθέσει στην αρμόδια υπηρεσία, με την ολοκλήρωση των εργασιών στο χώρο της πλατείας να έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί κατά τους φετινούς εορτασμούς της 23ης Μαρτίου 1821.


NEWSLETTER