Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 07:50

Νέες συνεργασίες του KALAMATA:21

Νέες συνεργασίες του KALAMATA:21

Δύο νέους συνεργάτες απέκτησε το Γραφείο Υποψηφιότητας για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα, KALAMATA:21. Πρόκειται για τη Χρυσάνθη Κεραμέως και για την εταιρεία IN.DEV.IN, οι οποίοι κάλυψαν αντίστοιχα τις θέσεις της Διοικητικής Υποστήριξης και του Υπεύθυνου Συμμετοχικότητας και Εθελοντών.

Η επιλογή τους έγινε στο πλαίσιο της διαδικασίας πρόσκλησης εκ μέρους του Γραφείου Υποψηφιότητας - στην οποία ανταποκρίθηκαν περίπου 50 ενδιαφερόμενοι καταθέτοντας αιτήσεις. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου, η τελική επιλογή έγινε μετά από αξιολόγηση των βιογραφικών και των σχετικών προσόντων των υποψηφίων αναφορικά με τις σπουδές, τις εμπειρίες, τη γνώση της αγγλικής και το ευέλικτο ωράριο. Κατόπιν της πρώτης αξιολόγησης προσκλήθηκαν για συνέντευξη οι επικρατέστεροι υποψήφιοι, εκ των οποίων έγινε και η τελική επιλογή.

Η Χρυσάνθη Κεραμέως, που επιλέχτηκε για τη θέση της Διοικητικής Υποστήριξης έχει εργαστεί ως ιδιαιτέρα του Ελληνα πρέσβη στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, ως βοηθός Τύπου για 6 χρόνια στην Πρεσβεία της Κύπρου στη Φινλανδία, και έχει διατελέσει Σύνδεσμος Επικοινωνίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Οι σπουδές της είναι στο αντικείμενο της Επικοινωνίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στον Ψηφιακό Πολιτισμό, ενώ είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο του Tampere της Φινλανδίας.

Η IN.DEV.IN, που αναλαμβάνει υπεύθυνη Συμμετοχικότητας και Εθελοντών, είναι μία ομάδα νέων που δραστηριοποιείται στην Καλαμάτα τα τελευταία 3  χρόνια στις διαδικτυακές υπηρεσίες και τα media στους τομείς του τουρισμού και της καινοτομίας. Η ομάδα έργου που θα συνεργάζεται άμεσα με το Γραφείο Υποψηφιότητας αποτελείται από την Κυριακή Παπακωνσταντίνου με ειδίκευση στην παραγωγή κειμένου (copywrite) και την επικοινωνία, τον Παύλο Παύλου CEO της IN.DEV.IN και τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, υπεύθυνο έργου.

Το Γραφείο Υποψηφιότητας εντατικοποιεί τις εργασίες του για τη δεύτερη και τελική φάση της διεκδίκησης του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021, γι' αυτό και προχώρησε στις νέες αυτές συνεργασίες. Οπως αναφέρει μάλιστα, με την επιλογή των αναδόχων Διαχείρισης Εργου και του καλλιτεχνικού διευθυντή, έως τα τέλη Απριλίου, αλλά και τη μετεγκατάσταση στο σταθμό του ΟΣΕ, το KALAMATA:21 θα έχει πλέον πλήρη λειτουργική δομή.