Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 08:13

Νέες παιδικές χαρές  σε Χώρα και Μεθώνη 

Γράφτηκε από την
Νέες παιδικές χαρές   σε Χώρα και Μεθώνη 

 Καινούργιες παιδικές χαρές ετοιμάζει ο Δήμος Πύλου - Νέστορος στη Χώρα και τη Μεθώνη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο δήμος προχωρά «στην πλήρη ανακαίνιση επιπλέον παιδικών χαρών, μετά την υπογραφή των συμβάσεων προμήθειας, τοποθέτησης και ανακαίνισης των παιδικών χαρών στη Μεθώνη και στη Χώρα». Οι εργασίες -σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση- «ξεκινάνε άμεσα και είναι από ιδίους πόρους του Δήμου Πύλου-Νέστορος, ενώ η εταιρεία που αναλαμβάνει το έργο είναι η "Ι. Αγγελίδης και ΣΙΑ Ο.Ε."».

Οι παιδικές χαρές μπροστά από το Δημοτικό Κατάστημα Χώρας και την παραλία της Μεθώνης πρόκειται να ανακαινιστούν πλήρως και να τοποθετηθούν σε αυτές ελαστικό δάπεδο και νέα παιχνίδια. Επιπλέον θα κατασκευαστεί περίφραξη.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης σημείωσε: «Οι στόχοι μας και οι υποσχέσεις μας προς τους πολίτες παίρνουν μορφή. Συνεχίζουμε ως δημοτική αρχή να διεκδικούμε την ένταξη σημαντικών αναπτυξιακών έργων σε όλους τους τομείς επιχειρησιακών προγραμμάτων. Εχουν ξεκινήσει οι ανακαινίσεις των παιδικών χαρών στο δήμο μας με αυτές του Χανδρινού, της Φοινικούντας και της Πύλου και τώρα προχωράμε σε αυτές τις Μεθώνης και της Χώρας. Στόχος μας είναι να βελτιωθούν οι χώροι αναψυχής για μικρούς και μεγάλους σε όλες τις δημοτικές ενότητες».


NEWSLETTER