Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 12:20

Ξανά υποψήφιος στον Δήμο Τριφυλίας ο Τάκης Κατσίβελας

Εκ νέου υποψήφιος θα είναι ο νυν δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας στις επόμενες εκλογές, όπως δήλωσε ο ίδιος από την Κυπαρισσία, ξεκαθαρίζοντας πλήρως τη στάση του.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση των θρησκευτικών εκδηλώσεων και αφού αναφέρθηκε στον συμβολισμό της ημέρας, ο κ. Κατσίβελας ανέφερε καταρχάς:

«Παρά την κριτική την οποία δέχομαι τον τελευταίο καιρό, σαν δήμαρχος Τριφυλίας θα συνεχίσω να εκτελώ τα καθήκοντά μου έτσι όπως προβλέπεται από τους θεσμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, χωρίς να χρειάζεται να αναφερθώ σε κανέναν εξωθεσμικό παράγοντα πέρα από την τοπική αυτοδιοίκηση ή οτιδήποτε άλλο». Και ερώτημα που του έγινε από την «Ε», αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, απάντησε: «Το έχω πει εδώ και μήνες ότι θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές».

Ετσι πλέον φαίνεται ότι αρχίζουν σιγά σιγά να ανοίγουν τα χαρτιά τους όλοι οι ενδιαφερόμενοι για τον δημαρχιακό θώκο, και να διαμορφώνεται το προεκλογικό τοπίο μέσα από ανακοινώσεις, συζητήσεις και βολιδοσκοπήσεις στελεχών και πιθανών υποψηφίων.

Πάντως ο κ. Κατσίβελας με τη χθεσινή του δήλωση από τη μια δεν αφήνει περιθώριο να καλλιεργούνται σενάρια για το αν θα είναι υποψήφιος ή όχι, ενώ από την άλλη αφήνει υπαινιγμούς για εξωθεσμικούς παράγοντες που θέλουν να παρεμβαίνουν στην άσκηση των καθηκόντων του, χωρίς πάντως να τους κατονομάζει.

Κ.Μπ.