Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 16:30

Διαβεβαιώσεις Κατσίβελα για αλιευτικό Μαραθούπολης

Γράφτηκε από τον
Διαβεβαιώσεις Κατσίβελα για αλιευτικό Μαραθούπολης

«Εχει κατατεθεί ένας πολύ πιο πλήρης και πιο επαρκής φάκελος για το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθούπολης» σύμφωνα με το δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα.

Χθες έληγε η προθεσμία που είχε τεθεί από τη Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων που ζητούσε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου να στείλει 12 επιπλέον γνωμοδοτήσεις και μελέτες για το συγκεκριμένο έργο.

Ο κ. Κατσίβελας ερωτηθείς για το θέμα επισήμανε ότι είναι σε στενή συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Ναυτιλίας και εκτίμησε ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο. Αναλυτικά σημείωσε: «Εχει γίνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια όλες αυτές τις ημέρες να κατατεθούν όλα τα έγγραφα που η Διαχειριστική Αρχή απαιτούσε για την αξιολόγηση της πρότασης για το αλιευτικό καταφύγιο Μαράθου. Σε πολύ στενή συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και το υπουργείο Ναυτιλίας έχει κατατεθεί ένας πολύ πιο πλήρης και πιο επαρκής φάκελος για το αλιευτικό καταφύγιο Μαράθου και είμαστε σε καλό δρόμο».

Μένει να δούμε τη συνέχεια της υπόθεσης για να διαπιστωθεί αν τελικά επαρκούν όλα αυτά που έπρεπε να καταθέσει η Περιφέρεια στο διάστημα αυτό και αν τελικά το έργο θα χρηματοδοτηθεί κανονικά.

Κ.Μπ.

 

 


NEWSLETTER