Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 12:33

Μεσσήνη: 12 νέους υποψήφιους παρουσίασε ο Τσώνης

Γράφτηκε από τον
Μεσσήνη: 12 νέους υποψήφιους παρουσίασε ο Τσώνης

Δήλωση συμπόρευσης επιπλέον 12 ατόμων -αυτοδιοικητικών και μη- με τον δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη, γνωστοποίησε ο ίδιος χθες το μεσημέρι, σε συνέντευξη στο Δημαρχείο. Μεταξύ των ονομάτων που ανακοίνωσε ο δήμαρχος περιλαμβάνεται και αυτό του Δημήτρη Δουρούμη, παλαίμαχου αυτοδιοικητικού επί σειρά ετών στον Δήμο Μεσσήνης, στο πλάι του Παύλου Πτωχού.

«Με αίσθημα ευθύνης, αναγνωρίζοντας την προσφορά της παράταξης της πλειοψηφίας του δήμου μας, “Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Δήμου Μεσσήνης”, συστρατευόμαστε στο πλευρό του δημάρχου κ. Γιώργου Τσώνη, ενισχύοντας τις προσπάθειές του για ένα καλύτερο αύριο» αναφέρουν στην ανακοίνωση που υπογράφουν τα εν λόγω 12 άτομα και συγκεκριμένα οι: α) Δημήτρης Δουρούμης αυτοδιοικητικός πρώην πρόεδρος Δ.Σ. Μεσσήνης (Μεσσήνη), β) Χρήστος Κουτσοδημητρόπουλος γεωπόνος (Πεταλίδι), γ) Στάθης Πράνταλος εφοριακός (Μεσσήνη), δ) Γεώργιος Βουτιέρος εφοριακός (Αίπεια), ε) Αντώνιος Κασιμιώτης πολιτικός μηχανικός (Αίπεια), στ) Βασίλειος Καπακλής αγρότης (Πεταλίδι), ζ) Δημήτρης Καίσαρης αυτοδιοικητικός (Μεσσήνη), η) Παναγιώτης Τσαμπούκος συνταξιούχος - πρώην υπεύθυνος τεχνικού προγράμματος ΤΕΙ Καλαμάτας (Χράνοι), θ) Παναγιώτης Γκαϊδόγιαννης επιχειρηματίας (Αδριανή), ι) Γεώργιος Δρακόπουλος επιχειρηματίας (Χαραυγή), ια) Αριστείδης Τυροκόμος αυτοδιοικητικός (Δάρα) και ιβ) Αντωνία Βογιατζή αντιπρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Πεταλιδίου (Πεταλίδι).

Ο Γ. Τσώνης δήλωσε συγκινημένος από τη μεγάλη -όπως είπε- προσφορά για συμμετοχή στο συνδυασμό της δημοτικής αρχής, προσώπων από διάφορες περιοχές, “προσφορά που ξεπερνά κάθε προηγούμενο” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

 

ΟΙ “ΦΗΜΕΣ”

Παράλληλα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Γ. Τσώνης δήλωσε ότι αδυνατεί να σχολιάσει φήμες περί στελεχών του συνδυασμού του τα οποία φέρεται να βλέπουν “με καλό μάτι” την πρωτοβουλία για συγκρότηση “νέου αυτοδιοικητικού σχηματισμού” για τον Δήμο Μεσσήνης, όπως αναφερόταν σε κείμενο που υπέγραφε -τον περασμένο Νοέμβριο- 17μελής επιτροπή δημοτών, από τη Μεσσήνη και άλλες περιοχές του δήμου, τόσο από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΚΙΝΑΛ:

“Ακούω κι εγώ διάφορες φήμες, ωστόσο κανένας από την παράταξή μας δεν με έχει ενημερώσει σχετικά με ενδεχόμενο ενδιαφέρον του να μετάσχει στην κίνηση αυτή” δήλωσε, ειδικότερα ο Γ. Τσώνης, ο οποίος καταλήγοντας τόνισε ότι “μέχρι τις εκλογές, η δημοτική αρχή έχει να επιτελέσει ένα τεράστιο έργο, κι αυτό το χρέος δεν μας επιτρέπει να ασχοληθούμε με άλλα πράγματα”.

Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER