Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 08:34

Τριφυλία: Μαραβελή και Κουκούμης κατά πλειοψηφίας και Κατσίβελα για τους εργαζόμενους ΑΜΕΑ της ΔΕΥΑ

Γράφτηκε από τον
Τριφυλία: Μαραβελή και Κουκούμης κατά πλειοψηφίας και Κατσίβελα για τους εργαζόμενους ΑΜΕΑ της ΔΕΥΑ

Για αντιδημοκρατικό τορπιλισμό της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας από τον απερχόμενο δήμαρχο και την απερχόμενη πλειοψηφία, κάνουν λόγο οι επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης και της Λαϊκής Συσπείρωσης, με κοινή τους ανακοίνωση.

Τους καταγγέλλουν για απαράδεκτη πολιτικά και νομικά τακτική, ενώ σημειώνουν ότι οι δύο εργαζόμενοι ΑΜΕΑ άδικα και ανάλγητα απολύθηκαν από τη ΔΕΥΑΤ, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους προς αυτούς.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη πολιτικά και νομικά τακτική του απερχόμενου δημάρχου Τριφυλίας και μέρους της απερχόμενης πλειοψηφίας του, να τορπιλίσουν αντιδημοκρατικά το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που προκαλέσαμε για να ληφθεί απόφαση για την αποκατάσταση της αδικίας και για την επαναπρόσληψη των εργαζομένων ΑΜΕΑ στο Δήμο Τριφυλίας. Με το παρόν δελτίο Τύπου δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά και προς κάθε κατεύθυνση ότι οι δύο εργαζόμενοι ΑΜΕΑ που άδικα και ανάλγητα βρίσκονται μετά από 8 χρόνια στο δρόμο, όχι μόνο καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της ΔΕΥΑ, αλλά πρόκειται και για εργαζομένους με επαγγελματική επάρκεια, ήθος που ευσυνείδητα και πάνω από τις δυνάμεις τους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Δήμο Τριφυλίας. Τέλος δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους μέχρι την οριστική τους δικαίωση».

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι επικεφαλής των δύο παρατάξεων Ιωάννα Μαραβελή και Σαράντος Κουκούμης.

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER