Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 08:44

Fake news Λεβεντάκη για δεξαμενή Κυπαρισσίας, καταγγέλλει ο Κατσίβελας

Γράφτηκε από τον
Fake news Λεβεντάκη για δεξαμενή Κυπαρισσίας, καταγγέλλει ο Κατσίβελας

 

Fake news χαρακτηρίζει τις καταγγελίες του νέου δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας, σχετικά με τα ποντίκια και τους αρουραίους που κάνουν βόλτες σε δεξαμενή όπου υδρεύεται η Κυπαρισσία.

Η απάντηση του κ. Κατσίβελα ήρθε με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook που συνοδεύει με φωτογραφίες από την επίσκεψή του στη δεξαμενή το Σεπτέμβρη του 2017, σημειώνοντας μάλιστα ότι κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν ένα βούρκο που θα βυθιστούν μέσα.

Χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Κατσίβελας αναφέρει: «Γιατί υπάρχει και η αλήθεια! Ηταν Σεπτέμβριος του 2017 που πήγα στις Βρύσες να ελέγξω τη δεξαμενή που υδρεύεται η κοινότητα αλλά και μέρος της Κυπαρισσίας. Είχαν γίνει όλα τα προστατευτικά μέτρα για να μην πλησιάζουν τα βοοειδή στις πηγές και είχαμε τοποθετήσει νέο χλωριωτή νερού. Είχαμε κάνει όλες τις παρεμβάσεις που είχε ζητήσει ο πρόεδρος της κοινότητας. Κάποιοι θέλουν να παράγουν fake news δείχνοντας τα νέα ήθη που θέλουν να φέρουν στην κοινωνία μας. Θέλουν να δημιουργήσουν ένα βούρκο που νομοτελειακά θα βυθιστούν μέσα του».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER