Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 18:40

Αντιδήμαρχοι και δημαιρεσίες την Κυριακή στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από τον
Αντιδήμαρχοι και δημαιρεσίες την Κυριακή στη Μεσσήνη

Δημαιρεσίες θα γίνουν στον Δήμο Μεσσήνης την ερχόμενη Κυριακή, με την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να έχει προσδιοριστεί για τις 10 το πρωί.

Μετά τις ψηφοφορίες για την ανάδειξη των μελών του προεδρείου του Σώματος καθώς και αυτών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, αναμένεται να γίνει και η ανακοίνωση των αντιδημάρχων από τον δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο, ο οποίος πάντως προς ώρας κρατά κλειστά τα χαρτιά του, ως προς το ζήτημα αυτό. Παρ’ όλ αυτά, οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι τώρα -οι οποίες, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνονται από επίσημες πηγές- φέρουν τον Γ. Αθανασόπουλο να έχει καταλήξει σε ορισμένα από τα πρόσωπα στα οποία θα αναθέσει καθήκοντα αντιδημάρχου. Τα πρόσωπα που φέρονται ως πιθανοί αντιδήμαρχοι φαίνεται ότι είναι ο πρώτος σε ψήφους Τάσος Παπαγεωργίου στον Προγραμματισμό, η Ελένη Τσέλιου στον τομέα των Διοικητικών Υπηρεσιών, ο Δημήτρης Καλοφωλιάς στις Τεχνικές Υπηρεσίες, ο Δημήτρης Γαλιάτσος στην Καθημερινότητα, ο Μπάμπης Μακρής στον Αθλητισμό, ενώ ο Γιώργος Δαβίλλας φέρεται ότι θα ασχοληθεί με τον τομέα του Πολιτισμού ως εντεταλμένος σύμβουλος.

Οι ίδιες πληροφορίες, που ως υποψήφιο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου φέρουν τον παλαίμαχο αυτοδιοικητικό Νίκο Φύκιρη, κάνουν λόγο και για αξιοποίηση επίσης, είτε ως αντιδημάρχων είτε σε θέσεις προέδρων νομικών προσώπων του Δήμου Μεσσήνης, των Κώστα Ρούτση, Μανώλη Δουρούμη και Νίκου Δουρούμη.

Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER