Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 15:30

Τα έργα του Δήμου Οιχαλίας σε συνάντηση με Αναστασόπουλο

Γράφτηκε από την
Τα έργα του Δήμου Οιχαλίας σε συνάντηση με Αναστασόπουλο

Θέματα που αφορούν το ΕΣΠΑ και τα έργα - προτεραιότητες του Δήμου Οιχαλίας, εξετάστηκαν σε χθεσινή σύσκεψη στο Δημαρχείο Μελιγαλά, με τη συμμετοχή της δημάρχου Παναγιώτας Γεωργακοπούλου, αντιδημάρχων, του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλου, αντιπεριφερειαρχών και υπηρεσιακών παραγόντων.

Ειδικότερα, εκτός του κ. Αναστασόπουλου συμμετείχαν οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Βασίλης Καπέλιος και Ανδρέας Τσουκαλάς, ο διευθυντής Τεχνικών Εργων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας Παναγιώτης Γιαννακέας, ενώ από την πλευρά του δήμου πέρα από την κ. Γεωργακοπούλου έλαβαν μέρος οι αντιδήμαρχοι Κώστας Δημητρακόπουλος, Ηλίας Ντονάς, Γιάννης Αντωνόπουλος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημοσθένης Τράγος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Η συνάντηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, έγινε σε καλό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα τόσο περί του επερχόμενου προγράμματος ΕΣΠΑ και τις προτεραιότητες του Δήμου Οιχαλίας, όσο και θέματα τεχνικών έργων και εργασιών που είτε γίνονται στο δήμο, είτε είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν. Η δήμαρχος Οιχαλίας έδωσε έμφαση στην προτεραιότητα συντήρησης και κατασκευής των οδικών αξόνων, ιδίως εκείνων που συνδέονται με τα σημαντικά πολιτιστικά μνημεία (Ναός Επικούριου Απόλλωνα, Αγία Θεοδώρα και Αρχαία Μεσσήνη) ως βασικό άξονα ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα πολιτικής προστασίας και ειδικότερα αυτά που αφορούν την αντιπλημμυρική θωράκιση του δήμου.


NEWSLETTER