Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 08:28

Αντιπλημμυρικά και έργα ύδρευσης στο ΕΣΠΑ θέλει ο Δήμος Οιχαλίας

Γράφτηκε από την
Αντιπλημμυρικά και έργα ύδρευσης στο ΕΣΠΑ θέλει ο Δήμος Οιχαλίας

 

Σημαντικά έργα ύδρευσης και αντιπλημμυρικής προστασίας επιδιώκει ο Δήμος Οιχαλίας να εντάξει στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ειδικότερα, στο Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδριάζει την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, αναμένεται να εγκριθεί η υποβολή προτάσεων για την ένταξη των ακόλουθων έργων: α) Αντικατάσταση αγωγών ύδρευσης Συνδέσμου Αγίου Φλώρου σε Μελιγαλά, Σολάκι, Οιχαλία, Σιάμου, Μαγούλα, Στενύκλαρο, προϋπολογισμού 789.516,13 ευρώ. β) Αντικατάσταση αγωγών ύδρευσης Συνδέσμου Αγίου Φλώρου σε Ζευγολατιό, Μαντζάρι, Πολίχνη, Κωνσταντίνους, Μάλτα, Λουτρό, Νιοχώρι, Κατσαρού, προϋπολογισμού 1.308.870,97 ευρώ. γ) Παρεμβάσεις μικρής κλίμακας για την αντιμετώπιση του κινδύνου πλημμύρας στο δήμο, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.

Ακόμα, στη συνεδρίαση αυτή το Δ.Σ. Οιχαλίας πρόκειται να εγκρίνει: Τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του δήμου και του Δικτύου Πόλεων “Βιώσιμη Πόλη” για το σχεδιασμό, την ωρίμανση και την υποβολή προτάσεων έργων που αφορούν στην ανάπτυξη της περιοχής του δήμου. Τη μίσθωση της πλατείας του σταθμού του Διαβολιτσίου για την ανάπλασή της.


NEWSLETTER