Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 20:34

Μάσκες στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά - Είδη προστασίας από τον Δήμο Οιχαλίας σε ρομά

Γράφτηκε από την
Μάσκες στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά - Είδη προστασίας από τον Δήμο Οιχαλίας σε ρομά

Αμεσα ευαισθητοποιήθηκε και ανταποκρίθηκε ο Δήμος Οιχαλίας στην ενημέρωση από τους υπευθύνους του Κέντρου Υγείας Μελιγαλά ότι υπάρχει έλλειψη σε μάσκες. Επικοινώνησε με τον διευθυντή του Κ.Υ. Γιώργο Αργυρόπουλο και καταγράφηκαν οι άμεσες ανάγκες. Χθες παραδόθηκαν μάσκες μιας χρήσης και αντισηπτικά στο κέντρο υγείας.

Ο δήμος, επίσης, πληροφορεί ότι το κενό ιατρικού προσωπικού που υπήρχε, αρχίζει και καλύπτεται μερικώς με την άφιξη ενός γιατρού που αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα.

Ακόμα, μοιράστηκαν αντισηπτικά, μάσκες και γάντια στις υπηρεσίες του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μελιγαλά.

Επιπλέον πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στον καταυλισμό των Ρομά του Μελιγαλά, για τη χρήση των ατομικών μέσων προστασίας, αλλά και γενικά για τα μέτρα προφύλαξης που θα πρέπει να λαμβάνουν καθημερινά, από το προσωπικό του προγράμματος “Βοήθεια στο σπίτι” και τους μοιράστηκαν μάσκες μιας χρήσης και αντισηπτικά.

“Η στήριξη του δήμου είναι άμεση, όπου διαπιστώνεται ανάγκη, λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε όλοι και αυτό θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου.


NEWSLETTER