Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 21:34

Μιχόπουλος κατά δημοτικής αρχής Μεγαλόπολης

Γράφτηκε από την
Μιχόπουλος κατά δημοτικής αρχής Μεγαλόπολης

Απρεπή και αντιθεσμική συμπεριφορά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης Θεμιστοκλή Σακελλαριάδη και του δημάρχου Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου, καταγγέλλει η παράταξη “Νέα Αρχή”, μετά τη συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής της Κώστα Μιχόπουλου, την περασμένη Κυριακή στο Δημαρχείο της πόλης.

Η ανακοίνωση της παράταξης αναφέρει: “Δυστυχώς με λύπη μας καταγγέλλουμε την απρεπή και αντιθεσμική συμπεριφορά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεμιστοκλή Σακελλαριάδη και του δημάρχου κ. Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου, στο χώρο του Δημαρχείου, μετά την συνέντευξη τύπου του επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή».

Συγκεκριμένα, μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου που έδωσε ο κ. Μιχόπουλος στις 5.4.2020 και ώρα 20:00 στα Μ.Μ.Ε. της πόλης μας στην αίθουσα του Δ.Σ. εισέβαλαν στην αίθουσα ο πρόεδρος του Δ.Σ. μαζί με το δήμαρχο επιτιθέμενοι φραστικά φωνάζοντας, υβρίζοντας με απρεπείς χαρακτηρισμούς και απειλώντας, όχι μόνο εναντίον του κ. Μιχόπουλου αλλά και των δημοτικών συμβούλων που τον συνόδευαν και όλα αυτά παρουσία των τοπικών Μ.Μ.Ε. Εάν ο σκοπός είναι να μας φιμώσουν εμείς απαντάμε ότι δεν θα τα καταφέρουν.

Αυτές οι απαράδεκτες συμπεριφορές δεν μπορεί να έχουν θέση στα δημοτικά δρώμενα του τόπου, οι συνδημότες μας άλλα πράγματα περιμένουν από εμάς τους εκλεγμένους. Πρέπει όλοι μαζί να εργαστούμε ώστε να δημιουργήσουμε συνθήκες συναίνεσης, συνεννόησης και συνεργασίας. Μόνο έτσι θα πάει ο τόπος μπροστά. Από πλευράς μας δηλώνουμε ότι θα κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου και καλούμε όλους τους συνάδελφους του Δ.Σ. να μας ακολουθήσουν σε αυτόν το δρόμο”.


NEWSLETTER