Τρίτη, 05 Μαϊος 2020 16:48

Σύμβαση για δρόμο Χώρα-Μεταξάδα

Σύμβαση για δρόμο Χώρα-Μεταξάδα

Τη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου της έκτακτης αποκατάστασης ζημιών της οδού Χώρα - Μεταξάδα, προϋπολογισμού 110.000 ευρώ, υπέγραψε χθες στο Δημαρχείο της Πύλου ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας και ο ανάδοχος Γιώργος Χαρίτος.
Σε δηλώσεις του ο κ. Καρβέλας σημείωσε ότι “με προγραμματισμό και μεθοδικότητα έχουμε ξεκινήσει το δύσκολο έργο, που δεν είναι άλλο από αυτό της υλοποίησης των ενταγμένων έργων. Σήμερα προχωρήσαμε στην υπογραφή σύμβασης για τη συντήρηση τμήματος του δρόμου μεταξύ των Κοινοτήτων Χώρας και Μεταξάδας, που έχει υποστεί ζημιές από φυσικά φαινόμενα. Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον τέως υπουργό Αλέξη Χαρίτση για τη χρηματοδότηση του έργου και στην Τεχνική Υπηρεσία για τη σύνταξη της σχετικής μελέτης και την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάθεσης του έργου. Με τη βελτίωσή του στοχεύουμε στην ασφαλή προσβασιμότητα των πολιτών”.
Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση του έργου, πρόκειται να γίνουν εργασίες σε τμήμα της οδού, για την αποκατάσταση καταστροφών που προκλήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή.