Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 08:48

Καλαμάτα: Την άρση των μέτρων ζητούν 7 επαγγελματίες της Ναυαρίνου

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Την άρση των μέτρων ζητούν 7 επαγγελματίες της Ναυαρίνου

 

Την επαναφορά της κυκλοφορίας στην οδό Ναυαρίνου σε διπλής κατεύθυνσης (ως είχε), ζητούν επιχειρήσεις στην παραλιακή οδό της Καλαμάτας, εκφράζοντας τη διαφωνία τους με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το αίτημα αυτό κατέθεσαν στον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και στην αντιδήμαρχο Ελένη Αλειφέρη, σε συνάντησή τους την Τετάρτη, στο Δημαρχείο.

Οπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, “εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους σχετικά με το μέτρο πεζοδρόμησης - μονοδρόμησης - διπλής κυκλοφορίας στην οδό Ναυαρίνου. Με αφορμή τις παραινέσεις του συνόλου σχεδόν των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αυτή, θεωρήθηκε σημαντική η αναφορά των ενστάσεων των επαγγελματιών στις δημοτικές αρχές. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε υπό ευχάριστο κλίμα και τον κ. δήμαρχο διαθέσιμο να ακούσει τους προβληματισμούς μας και να τους λάβει σοβαρά υπ’ όψιν του”. Σημειώνουν, επίσης, “το αίτημα για νέα συζήτηση σχετικά με την παραλιακή πλευρά της πόλης μεταξύ Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου για το μέλλον της παραμελημένης περιοχής με συγκεκριμένες προτάσεις και πώς αυτό μπορεί να επιλυθεί”.

Την ανακοίνωση υπογράφουν τα ξενοδοχεία “Φλοίσβος”, “Πλάζα”, “Χάικος”, “Οστρια”, “Θάλασσα” καφέ μπαρ - εστιατόριο, “Ρόμα πίτσα”, “Roi Mat” καφέ - μπαρ.


NEWSLETTER