Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020 10:03

Καλαμάτα: Στο τραπέζι η ανάκληση και της πεζοδρόμησης στη Ναυαρίνου

Καλαμάτα: Στο τραπέζι η ανάκληση και της πεζοδρόμησης στη Ναυαρίνου

Για ανάκληση πάει και η προσωρινή πεζοδρόμηση της Ναυαρίνου, μεταξύ Φαρών και Ακρίτα, στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμάτας, που συνεδριάζει τη Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι, με τηλεδιάσκεψη.

Το ζήτημα, σύμφωνα με την ενημέρωσή μας, είναι αν η ανάκληση θα γίνει αμέσως την ίδια ή την επόμενη μέρα ή θα πάει αμέσως μετά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστου.
Στη δημοτική αρχή υπάρχει προβληματισμός για την αποτυχία των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, αλλά ο δήμαρχος Θαν. Βασιλόπουλος έχει δείξει ότι ακούει και αποδέχεται αιτήματα και διαμαρτυρίες επαγγελματιών. Και δεν δείχνει διατεθειμένος να επιμείνει ή να αντιδράσει, όταν υποστηρίζονται απόψεις πως εξαιτίας της πεζοδρόμησης υπάρχει μείωση στην κίνηση και στα έσοδα των καταστημάτων και μπορεί να του καταλογιστούν ευθύνες.
Πάντως, ψύχραιμες και αντικειμενικές απόψεις για την κίνηση στην Καλαμάτα τον Αύγουστο κάνουν λόγο για αύξηση σε σχέση με τον Ιούλιο, που όμως δεν έχει σχέση με τις προσδοκίες και κυρίως με τη σημαντική κίνηση των τελευταίων χρόνων.