Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020 13:52

Ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης στο δήμαρχο Μεσσήνης - Η οικογένεια Αβαρλή δώρισε ακίνητο στον Δήμο

Γράφτηκε από την

 

Τον δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο γραφείο του στο Δημαρχείο ο Μεσσήνιος στην καταγωγή αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Αβαρλής.   

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση, την αξιοποίηση προγραμμάτων και κυρίως την -αναγκαία και λόγω συνθηκών- ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τη μετάβαση των δήμων στην ψηφιακή εποχή και την πρόοδο που γίνεται για την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών.

Στο περιθώριο της συνάντησης, ο κ. Αθανασόπουλος ευχαρίστησε για μία ακόμα φορά τον κ. Αβαρλή για τη δωρεάν παραχώρηση ακινήτου επιφάνειας 544 τ.μ. στον Δήμο Μεσσήνης, ιδιοκτησίας της οικογένειας Αβαρλή, με σκοπό να γίνουν εργασίες διαμόρφωσης και να χρησιμοποιηθεί ως δημοτικός χώρος στάθμευσης. Το εν λόγω ακίνητο συνορεύει με την πλατεία Αγίου Ιωάννου και την εκεί παιδική χαρά. Αφού ολοκληρωθεί η διαμόρφωση θα δοθεί σε χρήση, εξυπηρετώντας κατοίκους και επισκέπτες που μεταβαίνουν στο κέντρο της πόλης και στην αγορά της.