Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020 18:00

Καλαμάτα: Η παράταξη Κοσμόπουλου για σεισμό και κορονοϊό

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Η παράταξη Κοσμόπουλου για σεισμό και κορονοϊό

“Ας είναι ένα καμπανάκι και για τον δήμο μας, όσον αφορά την άρση επικινδυνότητας παλαιών κτηρίων, η αιτία της τραγικής απώλειας των δύο νέων στη Σάμο”, τονίζει η δημοτική παράταξη “Καλαμάτα Μπροστά” και στέλνει τη σκέψη της και την αγάπη της στο δοκιμαζόμενο νησί της Σάμου.

Σε ανάρτηση στη σελίδα της στο Fb, σχετικά με τα τελευταία δυσάρεστα γεγονότα, η παράταξη του Βασίλη Κοσμόπουλου απευθύνει προτροπή για τη μη μετάδοση του κορονοϊού και σχολιάζει τον “ανασχηματισμό” της δημοτικής αρχής. Αναλυτικά, παρατηρεί:
“Η παράταξή μας αυτές τις δύσκολες ώρες για την πατρίδα μας: 1. Στέλνει τη σκέψη της και την αγάπη της στο δοκιμαζόμενο νησί της Σάμου. Η πόλη μας πληγωμένη πριν χρόνια από τον Εγκέλαδο συναισθάνεται τη θέση των νησιωτών συμπατριωτών μας. Συλλυπούμεθα τις οικογένειες των νεαρών θυμάτων ευχόμενοι παρηγορία. Η αιτία της τραγικής απώλειας των δύο νέων, ας είναι ένα καμπανάκι και για τον δήμο μας, όσον αφορά την άρση επικινδυνότητας παλαιών κτηρίων.
2. Παρακαλεί τους συμπολίτες μας να τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια τις υποδείξεις των ειδικών, ώστε να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης του ιού, που αρχίζει να σφίγγει απειλητικά την περιοχή μας.
3. Δεν σχολιάζει την ανακύκληση των «επιτυχημένων». Πιθανόν ο κ. δήμαρχος δεν γνωρίζει ότι «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει». Εκτός αν ήταν υποχρεωτικές καραμπόλες, μετά την παραίτηση της αντιδημάρχου, που φιλοδόξησε να διοικήσει τον δήμο, αλλά τον εγκατέλειψε σε σύντομο διάστημα. Ισως η αγάπη και το ενδιαφέρον τελείωσαν γρήγορα”.


NEWSLETTER