Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 11:46

Καθαρισμός και απολυμάνσεις σχολικών κτηρίων από τον Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Καθαρισμούς και απολυμάνσεις των σχολικών κτηρίων έκανε ο Δήμος Καλαμάτας, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την υποδοχή μαθητών και εκπαιδευτικών, κατά την επαναλειτουργία των σχολείων μεθαύριο Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το δήμο, στα σχολεία έχουν διανεμηθεί μάσκες, αντισηπτικά και άλλα υλικά προστασίας, ενώ στις θέσεις τους είναι και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα των εκπαιδευτικών μονάδων.
Σε συνεννόηση και συνεργασία του δήμου με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας και διευθυντές σχολείων, υπήρξαν, επίσης, μικροπαρεμβάσεις και συντηρήσεις, ενόψει της επιστροφής των μαθητών και εκπαιδευτικών στις σχολικές αίθουσες.

ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟ
Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα Σάββατο από τις 9 το πρωί, έχει προγραμματιστεί για τους εκπαιδευτικούς της Π.Ε. η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης Covid-19 στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα.
Με βάση την ίδια ενημέρωση, ο Δήμος Καλαμάτας ακολουθεί τις οδηγίες σχετικά με την επαναλειτουργία των δημοτικών σχολείων, νηπιαγωγείων, παιδικών και βρεφικών σταθμών, όπως αυτές έχουν αποτυπωθεί σε σχετικές εγκυκλίους της Πολιτείας.

(Φωτογραφία αρχείου)