Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 19:20

Δήμος Τριφυλίας: Διερεύνηση του δυστυχήματος ζητεί ο Δριμής

Γράφτηκε από την

«Είμαστε σίγουροι πως θα διερευνηθούν και φωτιστούν οι αιτίες του τραγικού δυστυχήματος και θα αποδοθούν τυχόν ευθύνες» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» για το τραγικό δυστύχημα όπου έχασε τη ζωή του ένας εργαζόμενος στην καθαριότητα στο Δήμο Τριφυλίας

Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της παράταξης που υπογράφεται από τους δημοτικούς συμβούλους Δημήτρη Δριμή και Γιάννη Παρασκευόπουλο τονίζεται:
«Ο Δήμος Τριφυλίας πενθεί. Ο Δημήτρης Αγγελινάς, εργαζόμενος στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Τριφυλίας, έφυγε την Πέμπτη 7/1/2021, ανήμερα τ` Αγιαννιού.
Ένας νέος και ευσυνείδητος εργαζόμενος υπήρξε θύμα ανατροπής απορριμματοφόρου, που συνέβη σε ώρα υπηρεσίας και κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.
Η κοινωνία της Τριφυλίας, οι εργαζόμενοι στο δήμο και οι αιρετοί πενθούμε.
Εκφράζουμε στην οικογένεια και στους οικείους του άτυχου Δημήτρη τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.
Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον οδηγό του απορριμματοφόρου, που βρίσκεται εκτός κινδύνου, όπως μας ενημέρωσαν από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
Επικοινωνήσαμε με την ΠΟΕ – ΟΤΑ και το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας. Είμαστε σίγουροι πως θα διερευνηθούν και φωτιστούν οι αιτίες του τραγικού δυστυχήματος και θα αποδοθούν τυχόν ευθύνες».