Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 12:45

Απάντηση Χριστογιαννόπουλου για μοριοδότηση κατοίκων Μεγαλόπολης

Γράφτηκε από την
Απάντηση Χριστογιαννόπουλου για μοριοδότηση κατοίκων Μεγαλόπολης


“Να πληροφορήσω τον επικεφαλής της «Δημοτικής Ενότητας» κ. Σπ. Τσιριγώτη ότι η Μεγαλόπολη δεν θα αποκλεισθεί από την ευνοϊκή ρύθμιση, αλλά θα συμπεριληφθεί σε αυτήν.

Δεν ξέρω εάν αυτό τον ησυχάζει ή τον γεμίζει άγχος, γιατί του αφαιρεί επιχειρήματα για μια στείρα αντιπολίτευση”.
Αυτό σημειώνει ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, απαντώντας σε δελτίο Τύπου της “Δημοτικής Ενότητας” για τη μοριοδότηση των κατοίκων της Μεγαλόπολης στους διαγωνισμούς μέσω ΑΣΕΠ.
Ο κ. Χριστογιαννόπουλος αναφέρει ακόμα: “Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, κανένα Δημοτικό Συμβούλιο του Νομού Κοζάνης δεν έχει πάρει απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα. Συνεπώς, τα περί προεργασιών στο Νομό Κοζάνης είναι μόνο στο πεδίο της φαντασίας του. Ως δήμαρχος Μεγαλόπολης ενήργησα άμεσα και εάν ανατρέξει στα ΜΜΕ θα δει ότι υπάρχει, την αμέσως επόμενη μέρα, κείμενο δημοσιευμένο από τον αντιδήμαρχο κ. Μανιάτη, στο οποίο αναφέρεται ότι η δημοτική αρχή έχει αντιδράσει και ότι είναι σίγουρο ότι η εξέλιξη θα τη δικαιώσει, και αυτό το ανέφερε γιατί το είχαμε εξασφαλίσει. Οι προτάσεις, οι ενστάσεις και γενικώς οι ενέργειές μας είχαν αποδέκτες τους κατάλληλους φορείς για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Το θέμα λοιπόν δεν θα μας απασχολούσε πάλι, γιατί το ξαναλέω ότι η Μεγαλόπολη θα ενταχθεί στην ευνοϊκή ρύθμιση, εάν δεν είχαμε νέα επίθεση κατά των κεκτημένων μας από «κύκλους» που, για λόγους ψηφοθηρικούς, βάζουν θέμα να ενταχθεί όλη η Αρκαδία, τονίζοντας ότι αυτό έγινε και για το Νομό Κοζάνης, ξεχνώντας ότι ο Νομός Κοζάνης είναι πληττόμενος στο σύνολό του από την απολιγνιτοποίηση και προς τούτο έχει χαρακτηρισθεί ως Ζώνη Απολιγνιτοποίησης, όπως έχει χαρακτηριστεί για τους ίδιους ακριβώς λόγους μόνο ο Δήμος Μεγαλόπολης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Αυτά τα πολιτικάντικα παιχνίδια θα κληθείτε να τα αποδοκιμάσετε κ. Τσιριγώτη άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως είπα στην επιστολή μου. Πρέπει να κατανοήσετε επιτέλους ότι όλες οι ενέργειές σας, που έχουν σκοπό να φρενάρουν την πορεία της Μεγαλόπολης προς το αύριο, πέφτουν στο κενό, διότι λειτουργείτε με παρωχημένη λογική, που χαρακτηρίζει προηγούμενες δεκαετίες”.


NEWSLETTER