Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 08:46

Βασιλόπουλος: "Από Σεπτέμβριο η ανάπλαση - μονοδρόμηση της Ναυαρίνου στο τμήμα Φαρών - Ακρίτα"

Γράφτηκε από τον
Βασιλόπουλος: "Από Σεπτέμβριο η ανάπλαση - μονοδρόμηση της Ναυαρίνου στο τμήμα Φαρών - Ακρίτα"

 

Το γεγονός ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές το φετινό καλοκαίρι στη Ναυαρίνου, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία του κορονοϊού, επανέλαβε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Απαντώντας σε σχετική παρέμβαση του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Γιάννη Χριστόπουλου, ο κ. Βασιλόπουλος ενημέρωσε ότι το έργο της ανάπλασης - μονοδρόμησης της Ναυαρίνου, μεταξύ Φαρών - Ακρίτα, θα ξεκινήσει από το Σεπτέμβριο, για να μην προκαλέσει προβλήματα κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου. Εκτίμησε ότι είναι κρίσιμο το φετινό καλοκαίρι για τις επιχειρήσεις, μετά το κλείσιμο της εστίασης εξαιτίας του κορονοϊού και παρατήρησε πως στόχος είναι να τρέξουν τα προγραμματισμένα έργα στην περιοχή της Παραλίας, τα πάρκινγκ απέναντι από το Στάδιο και ανατολικά της Ανάστασης, η διαμόρφωση του πάρκινγκ κοντά στην Καρακούση και οι διανοίξεις των οδών μέσα από το δάνειο.

Ο σύμβουλος Γ. Χριστόπουλος διαφώνησε με το γεγονός ότι δεν θα γίνει καμία παρέμβαση στη Ναυαρίνου και κάλεσε τη δημοτική αρχή να επανεξετάσει τη στάση της, αναφέροντας ότι “θα δημιουργηθεί τραγελαφική κατάσταση, που θα είναι όνειδος”.

Ο σύμβουλος του “Πρότυπου Δήμου” Κώστας Τσαπόγας υπενθύμισε ότι πέρυσι είχαν υποστηρίξει τη μονοδρόμηση της Ναυαρίνου και ανέφερε πως έχουν την ίδια άποψη.

Τέλος, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μπάκας είπε ότι φέτος θα υπάρχει περισσότερο χρώμα στη Ναυαρίνου και αυτό αλλάζει την ψυχολογία μας.

Γ.Σ.


NEWSLETTER