Πέμπτη, 06 Μαϊος 2021 16:40

Ικανοποίηση Δριμή για rapid tests στο Κοπανάκι

Ικανοποίηση Δριμή για rapid tests στο Κοπανάκι

Την ικανοποίησή του για τη διενέργεια rapid tests από τον ΕΟΔΥ στο Κοπανάκι εκφράζει ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας» Δημήτρης Δριμής, σημειώνοντας ότι για άλλη μια φορά ο Δήμος Τριφυλίας δήλωσε απών.

Επισημαίνει την ανάγκη να επαναληφθούν τα τεστ και μάλιστα στη διάρκεια του κυριακάτικου παζαριού, ώστε να προσέλθει ακόμη μεγαλύτερος αριθμός πολιτών και επαγγελματιών.

Χαρακτηριστικά ο κ. Δριμής τονίζει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο του νομού μας και το αρμόδιο προσωπικό του ΕΟΔΥ, που την Τρίτη 4 Μαΐου διενήργησαν μαζικά rapid tests στο χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου Κοπανακίου, ύστερα από τα τελευταία κρούσματα κορονοϊού. Να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους συμπολίτες και συμπολίτισσες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ιατρού του Περιφερειακού μας Ιατρείου και έσπευσαν μαζικά να υποβληθούν σε εξέταση rapid test. Εκατόν είκοσι περίπου άτομα εξετάστηκαν, μεταξύ των οποίων και ικανός αριθμός επαγγελματιών και κοινοτικών συμβούλων. Για άλλη μια φορά απών δήλωσε ο Δήμος Τριφυλίας, αν και γενναιόδωρα έχει επιχορηγηθεί για δράσεις κατά του κορονοϊού. Θα είναι πολλαπλά χρήσιμο και θα εμπεδώσει το αίσθημα ασφάλειας της τοπικής και ευρύτερης κοινότητας να επαναληφθεί ο έλεγχος των rapid tests και μάλιστα στη διάρκεια του κυριακάτικου παζαριού, ώστε να υποβληθεί ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός πολιτών και επαγγελματιών στην εξέταση. Η πρόληψη και η τήρηση των μέτρων προστασίας, ο συνεχής έλεγχος και οι εμβολιασμοί, η ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και ο ορθολογισμός είναι ο δρόμος της ελευθερίας και της υπεράσπισης της ανθρώπινης ζωής».