Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 07:53

Υπογειοποίηση καλωδίων στη Χώρα

Γράφτηκε από την
Υπογειοποίηση καλωδίων στη Χώρα

 

Την ταχύτατη πρόοδο των εργασιών υπογειοποίησης του εναέριου μετασχηματιστή και των καλωδίων του δημοτικού φωτισμού Χώρας, επιβεβαίωσε με επίσκεψή του χθες το πρωί στο εκτελούμενο έργο ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, παρουσία του αντιδημάρχου Δημήτρη Γαϊτάνη και του προέδρου της Κοινότητας Χώρας Διονύση Δημητρόπουλου.

“Το εν εξελίξει έργο πρόκειται να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς συγκαταλέγεται στις προτεραιότητές μας”, δήλωσε ο δήμαρχος υπογραμμίζοντας ότι “η ενίσχυση της ασφάλειας του δικτύου ηλεκτροδότησης συμβάλλει στην προστασία των συνανθρώπων μας και στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Το έργο υπογειοποίησης στην Κοινότητα Χώρας αποτελεί μέρος ενός συνόλου παρεμβάσεων που πραγματοποιεί ο δήμος για τη διασφάλιση των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών. Παρόμοια έργα έχουν ήδη υλοποιηθεί στην Κορώνη, ενώ προγραμματίζονται και σε άλλες κοινότητες του δήμου”.

Το έργο της αποξήλωσης του εναέριου μετασχηματιστή και των καλωδίων δημοτικού φωτισμού, καθώς επίσης και της υπογειοποίησής τους στην Κοινότητα Χώρας, έχει προϋπολογισμό 87.000 ευρώ και φορέα υλοποίησης τον ΔΕΔΔΗΕ.


NEWSLETTER