Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021 22:40

Πρόσκληση για εμβολιασμό από το Δήμο Μεγαλόπολης

Γράφτηκε από την
Πρόσκληση για εμβολιασμό από το Δήμο Μεγαλόπολης


Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Μεγαλόπολης προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να εμβολιαστούν κατά του Covid-19 με το εμβόλιο της Pfizer, να το δηλώσουν στο δήμο έως και μεθαύριο 30 Ιουνίου.


Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση γνωστοποιείται ότι κατόπιν σχετικού εγγράφου της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζεται η διενέργεια εμβολιασμού με το εμβόλιο της Pfizer, για την επίτευξη ανοσίας πολιτών από τον Covid-19. Η εν λόγω πρόσκληση του δήμου απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εμβολιαστούν, αλλά δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα για οποιονδήποτε λόγο.
Σύμφωνα λοιπόν με την εν λόγω ανακοίνωση, “για την συντομότερη υλοποίηση του προγραμματισμού των υγειονομικών αρχών, καλούνται όσοι πολίτες επιθυμούν να εμβολιασθούν, να ενημερώσουν με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο το Δήμο Μεγαλόπολης έως την Τετάρτη 30 Ιουνίου, προκειμένου κατόπιν να υποβληθούν από το δήμο τα απαιτούμενα στοιχεία στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου”.
Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στο email: info@megalopoli.gr ή στο τηλέφωνο 6987-608509 (Δημήτρης Σιέμπος, αντιδήμαρχος).


NEWSLETTER