Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 11:30

Αποχώρησαν Τσώνης και Τσερπές από το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Αποχώρησαν Τσώνης και Τσερπές από το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Αποχώρησαν από το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης διαμαρτυρόμενοι για την ώρα διεξαγωγής του (10 το πρωί μέσω Zoom) ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Τάσος Τσερπές και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσώνης.

Ο Τ. Τσερπές κατήγγειλε τη δημοτική αρχή για αναξιοπιστία, ενώ και οι δύο αποχωρήσαντες σύμβουλοι επανέλαβαν παλαιότερες απόψεις τους περί σκοπιμότητας και κατηγόρησαν τη δημοτική αρχή ότι επιδιώκει την κατάργηση των συνεδριάσεων.
Ψύχραιμα ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος απάντησε πως υπήρχε ανάγκη ώστε να προωθηθεί άμεσα ένα από τα θέματα στο αρμόδιο υπουργείο, ενώ επεσήμανε πως η αδυναμία παράστασης λόγω της ώρας που επικαλέστηκε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας θα μπορούσε να ξεπεραστεί για μία συνεδρίαση. Αλλωστε, όπως παρατήρησε ο κ. Αθανασόπουλος, επρόκειτο για κάτι έκτακτο που αφορούσε και τη δική του αδυναμία να γίνει άλλη ώρα η συνεδρίαση, καθώς το απόγευμα θα παρίστατο στην ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τρίπολη. Οσο για την αδυναμία των συμβούλων της αντιπολίτευσης να συμμετάσχουν πρωινή ώρα στην τηλεδιάσκεψη, παρατήρησε πως εκτός από εργαζόμενοι είναι και δημοτικοί σύμβουλοι, οπότε θα μπορούσε για μία φορά να βρεθεί η λύση και να αφιερώσουν μία ώρα από τον χρόνο τους για τη συνεδρίαση του Σώματος.
Ν.Κ.


NEWSLETTER