Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 16:30

Ο δήμαρχος Καλαμάτας για την επίσκεψη Μητσοτάκη

Ο δήμαρχος Καλαμάτας για την επίσκεψη Μητσοτάκη

Την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη δημόσια διαβούλευση για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική στην Τρίπολη, το απόγευμα της Δευτέρας, παρακολούθησε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με στελέχη της κυβέρνησης, βουλευτές της Πελοποννήσου, συναδέλφους του δημάρχους και με εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας της Περιφέρειας.

Σε δηλώσεις του, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Πελοπόννησο, ο κ. Βασιλόπουλος ανέφερε ότι είναι σημαντικό να ολοκληρωθούν σύντομα και εντός των χρονοδιαγραμμάτων μεγάλα έργα, όπως η ΣΔΙΤ για την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων της Περιφέρειας, καθώς και οι διαδικασίες που αφορούν τόσο τον οδικό άξονα Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη όσο και τον διεθνή αερολιμένα Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος”. Τέλος, σε σχέση με τη διαβούλευση για τη νέα ΚΑΠ, ο δήμαρχος υπογράμμισε την ανάγκη διασφάλισης των δικαιωμάτων των παραγωγών, καθώς και -γιατί αυτό είναι το κρίσιμο- την ενίσχυση συνολικά του πρωτογενούς τομέα, μέσα από τη στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και την προστασία των ποιοτικών μας προϊόντων, αλλά και μέσα από την υλοποίηση έργων υποδομής.