Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021 22:44

Επιτροπή καταγραφής ζημιών από πυρκαγιές στον Δήμο Πύλου - Νέστορος

Γράφτηκε από την
Επιτροπή καταγραφής ζημιών από πυρκαγιές στον Δήμο Πύλου - Νέστορος

 

Υπηρεσιακή επιτροπή καταγραφής κι εκτίμησης ζημιών από τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν από τις 2 έως τις 6 Αυγούστου σε περιοχές του δήμου, συγκρότησε με απόφασή του ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας.

Η τριμελής επιτροπή αποτελείται από: Τον πολιτικό μηχανικό Γιώργο Τζιβίσκο, με αναπληρωτή του τον πολιτικό μηχανικό Κώστα Βέργο. Την υπάλληλο Οικονομικού-Λογιστικού Αναστασία Βασιλοπούλου, με αναπληρώτρια την υπάλληλο Διοικητικών Αναστασία Πόπορη. Τον υπάλληλο Διοικητικών Παναγιώτη Μπίζο, με αναπληρωτή του τον συνάδελφό του Θεόδωρο Στρατόπουλο.

Σύμφωνα με την απόφαση, έργο της επιτροπής “είναι να διενεργεί αυτοψία στις δηλωμένες στην αίτηση των δικαιούχων ως πληγείσες κύριες κατοικίες, προκειμένου: α) Να ελέγξει ότι η κύρια κατοικία που έχει δηλωθεί είναι πληγείσα, στην περίπτωση του επιδόματος πρώτων βιοτικών αναγκών. β) Να ορίσει το βαθμό ζημιάς της κύριας κατοικίας, στην περίπτωση του επιδόματος απλών επισκευαστικών εργασιών ή και οικοσκευής. Η επιτροπή προσδιορίζει το ύψος του επιδόματος και η τελική αναγνώριση των δικαιούχων των επιδομάτων γίνεται με απόφαση του δημάρχου, σύμφωνα με την εισήγηση της επιτροπής”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER