Κυριακή, 05 Σεπτεμβρίου 2021 08:42

157 καθαρίστριες στα σχολεία της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
157 καθαρίστριες στα σχολεία της Καλαμάτας

 

Εκατόν πενήντα επτά καθαρίστριες, οι 123 απ’ αυτές μερικής απασχόλησης, θα εργαστούν τη νέα σχολική χρονιά σε 76 σχολικά συγκροτήματα στο Δήμο Καλαμάτας.

Χθες ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος υπέγραψε την απόφαση για την πρόσληψη 102 εργαζομένων καθαριότητας στα σχολεία, με συμβάσεις εργασίας ΙΔΟΧ, μερικής απασχόλησης. Είχε προηγηθεί την Πέμπτη η υπογραφή για την πρόσληψη 20 εργαζομένων καθαριότητας στα σχολεία, με συμβάσεις εργασίας ΙΔΟΧ, πλήρους απασχόλησης. Ακολουθεί η τοποθέτησή τους στα σχολεία, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα κατά την έναρξη της σχολικής περιόδου.

Σύμφωνα με το δήμο, φέτος για πρώτη φορά γίνεται τοποθέτηση του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού εργαζομένων καθαριότητας, για την εξυπηρέτηση των αναγκών στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καλαμάτας.

Υπενθυμίζεται ότι για το σχολικό έτος 2021-2022, στο σύνολο των σχολείων του δήμου, πέρα από τις 122 καθαρίστριες ΙΔΟΧ, 20 πλήρους και 102 μερικής απασχόλησης, θα εργαστούν ακόμα 35 καθαρίστριες ΙΔΑΧ, 14 πλήρους και 21 μερικής απασχόλησης.

Τέλος, όπως αναφέρεται, ο δήμος είναι σε αναμονή των εξελίξεων όσον αφορά τα άτομα που είχαν προσληφθεί μέσω της επείγουσας διαδικασίας λόγω Covid.


NEWSLETTER