Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 19:01

Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας: “Δεν έγιναν ζημιές στο αλιευτικό καταφύγιο Μαράθου”

Γράφτηκε από την
Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας: “Δεν έγιναν ζημιές στο αλιευτικό καταφύγιο Μαράθου”

 

Δεν έγιναν ζημιές στο αλιευτικό καταφύγιο του Μαράθου από τη θαλασσοταραχή και τους θυελλώδεις ανέμους που χτύπησαν τις ακτές της Μεσσηνίας τη νύχτα της περασμένης Δευτέρας προς Τρίτη.

Αυτό διαβεβαιώνει με ανακοίνωσή του το Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας, την οποία υπογράφει ο πρόεδρός του Νίκος Αλεξανδρόπουλος και αναφέρει τα εξής:

“Κατόπιν έγγραφης ενημέρωσης από το Λιμεναρχείο Πύλου, την ανάδοχο εταιρεία εκτέλεσης έργου στο αλιευτικό καταφύγιο Μαραθόπολης, καθώς και τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πρόεδρο του Δ.Δ. Μαραθόπολης, σας γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν ζημιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (θυελλώδεις άνεμοι και ισχυρή θαλασσοταραχή) που επικράτησαν στην περιοχή του Νομού Μεσσηνίας, από 29-30 Νοεμβρίου 2021.

Στην αποφυγή καταστροφών και βυθίσεων σκαφών συνετέλεσε και η απομάκρυνσή τους από το καταφύγιο, λόγω του έργου που εκτελείται, μετά από παρέμβαση του Λιμενικού Ταμείου Ν. Μεσσηνίας, με το από 3 Ιουνίου 2021 έγγραφό του προς το Λιμεναρχείο Πύλου και την ενημέρωση των χρηστών του λιμένα με το από 4 Ιουνίου 2021 δελτίο Τύπου που εξέδωσε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER