Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 19:07

Ερωτήματα Μερκούρη για το γήπεδο Ελαίας

Γράφτηκε από τον
Ερωτήματα Μερκούρη για το γήπεδο Ελαίας

Σειρά ερωτημάτων απευθύνει ο δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας Γιάννης Μερκούρης με επιστολή του προς το δήμαρχο Τριφυλίας για το έργο του γηπέδου Ελαίας.

Όπως τονίζει, μέχρι σήμερα τρεις μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία εργασία. Χαρακτηριστικά στην επιστολή του προς τον δήμαρχο ο κ. Μερκούρης αναφέρει: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανέλαβε την εκτέλεση του έργου «Προμήθεια και τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Καλού Νερού / Ελαίας Δήμου Τριφυλίας», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, σε εφαρμογή σχετικής προγραμματικής σύμβασης που υπέγραψε με τον Δήμο Τριφυλίας. Αν και η σχετική σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου έχει υπογραφεί εδώ και περισσότερους από τρεις μήνες (15/10/2021), δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία εργασία έως σήμερα.

Παρακαλώ να μας ενημερώσετε σχετικά με την εξέλιξη του έργου: Αληθεύουν οι πληροφορίες περί διεκδίκησης του χώρου του γηπέδου της Ελαίας από ιδιώτη; Ο συγκεκριμένος χώρος είναι ή όχι ιδιοκτησία του δήμου; Έχει δηλωθεί στο Κτηματολόγιο ως ιδιοκτησία του Δήμου Τριφυλίας; Είχε γίνει ο απαραίτητος έλεγχος πριν την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο; Τι προτίθεστε να κάνετε για να προστατέψετε τ δημοτική ακίνητη περιουσία και πώς θα ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα έχουν ανακύψει για την αξιοποίησή της; Είναι επαρκής ο χώρος με τις διαστάσεις που έχει μελετηθεί και συμβασιοποιηθεί για τη δημιουργία του γηπέδου;».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER