Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 20:47

Κοινωνικοπολιτιστικό κέντρο στη Χώρα

Γράφτηκε από την
Κοινωνικοπολιτιστικό κέντρο στη Χώρα

Το δρόμο της υλοποίησης παίρνει το έργο των επισκευαστικών εργασιών διαμόρφωσης κτηρίου της Κοινότητας Χώρας για τη δημιουργία κοινωνικοπολιτιστικού κέντρου, προϋπολογισμού 562.000 ευρώ, από το Δήμο Πύλου - Νέστορος.

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας υπέγραψε τη σύμβαση με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “Π. Σκριβάνος - Π. Γρουσουζάκος Ο.Ε.”.

Το έργο που θα υλοποιηθεί με έκπτωση 3%, με συμβατική προθεσμία 12 μήνες, συγχρηματοδοτείται από το υπουργείο Πολιτισμού, το Πράσινο Ταμείο και ιδίους πόρους.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Π. Καρβέλας ανέφερε ότι “η δημιουργία του Κοινωνικοπολιτιστικού Κέντρου στις αποθήκες ΑΤΕ Χώρας γίνεται πραγματικότητα ύστερα από τις ενέργειες της παρούσας δημοτικής αρχής. Αποδεικνύουμε έμπρακτα και καθημερινά ότι κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις και το όραμά μας. Αξιοποιούμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωή των δημοτών μας και διασφαλίζουμε το μέλλον της περιοχής μας. Συνεχίζουμε το έργο μας με υπευθυνότητα, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα”.


NEWSLETTER