Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 22:24

Αλλαγές σε κωδικούς του προϋπολογισμού του Δήμου Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Αλλαγές σε κωδικούς του προϋπολογισμού του Δήμου Τριφυλίας

 

Κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας αποφάσισε το χαρακτηρισμό κωδικών αριθμών του προϋπολογισμού εξόδων του δήμου για το οικονομικό έτος 2022 ως δεκτικών έκδοσης χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής.

Με τη συγκεκριμένη απόφαση εγκρίνεται η έκδοση ενταλμάτων προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών γενικά, εφόσον η πληρωμή µε τακτικό ένταλμα στο όνομα του δικαιούχου είναι αδύνατη ή απρόσφορη. Τα εντάλματα προπληρωμής εκδίδονται στο όνομα δημοτικών ή κοινοτικών υπαλλήλων

Στις τοποθετήσεις που έγιναν, ο δημοτικός σύμβουλος Ευάγγελος Κοροβίλας κατέθεσε ότι ψηφίζει κατά. Ο Παναγιώτης Αλευράς ζήτησε να αναβληθεί η συζήτηση και να επανεισαχθεί με τις εισηγήσεις των διευθυντών των αντίστοιχων υπηρεσιών, όπου να αναφέρονται συγκεκριμένα στοιχεία και ποσά. Οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Δριμής και Γιάννης Παρασκευόπουλος σημείωσαν πως «τα θέματα δεν προσφέρονται για έκτακτη συνεδρίαση. Δεν νοείται δε πρόσθεση εκτός ημερησίας διάταξης σε τέτοιες συνεδριάσεις. Πρόκειται για άλλη μια ομολογία αδυναμίας οργάνωσης και λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Ψηφίζουμε ναι στους ΚΑ που αφορούν τον έλεγχο ΚΤΕΟ και υπογειοποίησης δικτύου περιοχής Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου. Για τους υπόλοιπους κωδικούς εξόδων να προσκομιστεί στο Δ.Σ. αναλυτική κατάσταση των υπηρεσιών για έγκριση».

Λευκό ψήφισαν οι Παναγιώτης Τσαφαράς, Γιάννης Κατσούλας και Χαράλαμπος Καναλουπίτης.

Κ.Μπ.




NEWSLETTER