Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 18:32

Παρέμβαση Δριμή για τη φλεγόμενη χωματερή στο Αλιμάκι

Γράφτηκε από την
Παρέμβαση Δριμή για τη φλεγόμενη χωματερή στο Αλιμάκι

 

«Η δημοτική αρχή Λεβεντάκη και συνοδοιπόρων αποδεικνύεται ανίκανη, ανεύθυνη και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον» σημειώνει ο Δημήτρης Δριμής για τη νέα φωτιά στον παράνομο σκουπιδότοπο στο Αλιμάκι.

Χαρακτηριστικά τονίζει: «Θαύμα! Άλλη μια αυτανάφλεξη στο Αλιμάκι! Η παράνομη χωματερή στο Αλιμάκι φλέγεται για πολλοστή φορά. Το αίσχος σε βάρος της ανθρώπινης υγείας και του περιβάλλοντος συνεχίζεται. Η συνεχής επανάληψη του φαινομένου πρέπει να απασχολήσει την επιστημονική κοινότητα σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Επιβάλλεται να δοθεί μια σοβαρή εξήγηση. Μια πρώτη εξήγηση των κατοίκων είναι πως τα σύμμικτα σκουπίδια μην αντέχοντας τη μοίρα της εγκατάλειψης, στην οποία τα έχει καταδικάσει η δημοτική αρχή, προτιμούν να καούν από μόνα τους και οδηγούνται στην αυτανάφλεξη. Ντροπή τους! Που οδηγούνται στην αυτανάφλεξη.

Υ.Γ.1. Η δημοτική αρχή Λεβεντάκη και συνοδοιπόρων αποδεικνύεται ανίκανη, ανεύθυνη και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον. Έχουμε προτείνει τη συγκρότηση Διαπαραταξιακής Επιτροπής, με σκοπό την προσωρινή επίλυση του προβλήματος των απορριμμάτων και τη δρομολόγηση μόνιμης λύσης, σύμφωνα με τον περιφερειακό σχεδιασμό. Δεν γνωρίζουν. Δεν ακούνε.

Υ.Γ.2. Η φωτογραφία του φλεγόμενου σκουπιδότοπου είναι από την Πολυθέα (Μαλίκι) το πρωί της Παρασκευής 9/9/2022».


NEWSLETTER